Σοκ! Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της πρώην σύζυγος γνωστού κροίσου
VIP Life

Σοκ! Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της πρώην σύζυγος γνωστού κροίσου

Η πρώην σύζυγος του Νατ Ρότσιλντ, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της.

Η Άναμπελ Νίλσον, πρώην σύζυγος του κροίσου Νατ Ρότσιλντ, βρέθηκε νεκρή στο πολυτελές διαμέρισμά της σε ηλικία 49 ετών, με τα αίτια θανάτου να παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της, η Νίλσον, η οποία ήταν μοντέλο και πρωταγωνίστρια στο ριάλιτι «Ladies of London», το τελευταίο διάστημα έπασχε από κατάθλιψη λόγω της αποτυχίας του βιβλίου της καθώς όνειρο της ήταν να γίνει συγγραφέας best seller.

Η party animal παράλληλα θεωρούσε πως ήταν «καταραμένη». Από το 2013 είχε εξαρτηθεί από ισχυρά παυσίπονα λόγο πόνων στη μέση, έπειτα από πτώση που είχε από το άλογό της.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Πριν από 33 χρόνια το ταξίδι της στην Αυστραλία μετατράπηκε σε εφιάλτης. Η Νίλσον έπεσε στα χέρια παρανοϊκού ο οποίος την είχε δέσει σε δέντρο και την βασάνιζε επί δύο ώρες. Στα 17 της ήταν ήδη εθισμένη στην ηρωίνη και είχε εγκαταλείψει το σχολείο, ωστόσο στην πορεία κατάφερε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Τα τελευταία μεγάλα χτυπήματα στη ζωή της Νίλσoν ήταν η αυτοκτονία του στενού φίλου της Αλεξάντερ ΜακΚουίν το 2010.

Nα αναφέρουμε ότι ο γάμος της με τον κληρονόμο της αυτοκρατορίας Ρότσιλντ το 1994 σόκαρε τόσο την υψηλή κοινωνία όσο και τους γονείς τους, ωστόσο διήρκεσε μόλις τρία χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved