Μαργαρίτα Παπανδρέου: Αυτός είναι ο λόγος που η κόρη του πρώην πρωθυπουργού ζει στην Κρήτη
VIP Life

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Αυτός είναι ο λόγος που η κόρη του πρώην πρωθυπουργού ζει στην Κρήτη

Την αγαπηµένη της Κρήτη αποχωρίστηκε για λίγες ηµέρες η όµορφη κόρη του Γιώργου Παπανδρέου και της πρώην συζύγου του Άντας Παπαπάνου, Μαργαρίτα Παπανδρέου, η οποία βρέθηκε στην Αθήνα προκειµένου να είναι στο πλευρό του αγαπηµένου της τενίστα Χάρη Καπόγιαννη, αλλά και για να επισκεφθεί τη γιαγιά της Μαργαρίτα Παπανδρέου-Τσαντ.

Η 28χρονη Μαργαρίτα σπουδάζει και εργάζεται στη Μεγαλόνησο τα τελευταία 4,5 χρόνια και πλέον θεωρεί την Κρήτη -και πιο συγκεκριµένα το Ηράκλειο- «πατρίδα» της. Εκεί γνωρίστηκε µε τον αγαπηµένο της, Κρητικό, Χάρη Καπόγιαννη, µε τον οποίο µένουν κάτω από την ίδια στέγη. Εκεί γιόρτασαν µαζί µε τον αγαπηµένο της σε γνωστό εστιατόριο της Χερσονήσου στις 16 Ιουνίου τα γενέθλια του πατέρα της, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Κρήτη µε την Ολλανδή σύντροφό του Γουέντι Κόνελι, για να επισκεφθεί τα παιδιά του. Μία εβδοµάδα µετά ανέβηκε µε τον σύντροφό της στην Αθήνα προκειµένου εκείνος, που είναι και γνωστός τενίστας, να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα τένις 2018, που διεξήχθη στο Ζάππειο στις 24 Ιουνίου.

Μπορεί ο Χάρης να ήρθε δεύτερος στη γενική κατάταξη για φέτος, έρχεται, όµως, πάντα πρώτος στην καρδιά της όµορφης Μαργαρίτας. Βέβαια, όπως συνηθίζει η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, βρέθηκε λίγα χιλιόµετρα εκτός Αθηνών, στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, για να επισκεφθεί την πολυαγαπηµένη γιαγιά της, της οποίας φέρει και το όνοµα. Γιαγιά και εγγονή είχαν την ευκαιρία να πουν τα νέα τους και να περάσουν κάποιες πολύ σηµαντικές οικογενειακές στιγµές. Μάλιστα, η Μαργαρίτα ανέβασε στον λογαριασµό της στο Instagram φωτογραφία της γιαγιάς της. Η Μαργαρίτα και ο Χάρης γνωρίστηκαν, πριν από περίπου µια πενταετία, όταν εκείνη µετά το τέλος των σπουδών της στο Imperial College βρέθηκε στην Κρήτη για να κάνει το διδακτορικό της στο Ιδρυµα Τεχνολογίας και Ερευνας, µε αντικείµενο τη Μοριακή Βιολογία.

Ο Χάρης, ο οποίος ήταν φοιτητής της Ιατρικής στο Πανεπιστήµιο του Ηρακλείου, είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο νησί, αφού εκτός των άλλων διαπρέπει στο τένις. Είναι αθλητής του ΟΑΑ «Ηράκλειο» και έχει διακριθεί σε διεθνή τουρνουά ανδρών που διοργανώνονται στο νησί, κερδίζοντας διόλου ευκαταφρόνητα χρηµατικά έπαθλα. Βέβαια, και σε παγκόσµιο επίπεδο, έχει παίξει αντίπαλος αναγνωρισµένων τενιστών και έχει µια αξιόλογη θέση ανάµεσα στους 1.000 καλύτερους του αθλήµατος στον κόσµο.

Η έλξη ήταν έντονη από την πρώτη κιόλας στιγµή της γνωριµίας τους και σύντοµα γεννήθηκε ένας µεγάλος έρωτας. Η Μαργαρίτα έχει γνωρίσει τους γονείς του Χάρη, οι οποίοι ασκούν και οι δύο την Ιατρική, αλλά και ο αγαπηµένος της έχει γνωριστεί µε τους γονείς της Μαργαρίτας µε τους οποίους έχει άριστες σχέσεις. «Τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου όσο και η πρώην σύζυγός του Αντα έχουν γνωρίσει τον σύντροφο της κόρης τους και τον συµπαθούν πολύ, αλλά προς το παρόν ο γάµος δεν βρίσκεται στα άµεσα σχέδια του ζευγαριού», αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας. Και συνεχίζει: «Οι άριστες σχέσεις που διατηρεί ο Χάρης µε τον πρώην πρωθυπουργό είναι άλλωστε γνωστές, αφού ο γνωστός τενίστας έδωσε το “παρών” το περασµένο καλοκαίρι στο πλευρό της αγαπηµένης του στην Ελούντα στο “Συµπόσιο της Σύµης”, το οποίο διοργανώνει εδώ και πολλά χρόνια ο πρόεδρος του ΚΙ∆ΗΣΟ, Γ. Παπανδρέου». Ο Γ. Παπανδρέου, εκτός από την πολιτική του δραστηριότητα, είναι και ένας πολύ στοργικός πατέρας που διατηρεί άψογες σχέσεις µε τα παιδιά του, ακόµα και τώρα που έχουν µετακοµίσει µόνιµα στην Κρήτη.

Εκτός από τη Μαργαρίτα και ο Ανδρέας Παπανδρέου jr µένει µόνιµα στην Κρήτη. Ο 36χρονος γιος του πρώην πρωθυπουργού, αν και έχει σπουδάσει Οικονοµικά και Κοινωνιολογία, δραστηριοποιείται επαγγελµατικά στην περιοχή του Ακρωτηρίου, όπου εργάζεται ως επαγγελµατίας βελονιστής. Κάνει µάλιστα επισκέψεις κατ’ οίκον και ασκεί το επάγγελµα του θεραπευτή-βελονιστή ακολουθώντας πρωτοποριακές µεθόδους.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved