Ευγενία Νιάρχου: «Είμαι  συνδεδεμένη με την ελληνικότητα της οικογένειας μου
VIP Life

Ευγενία Νιάρχου: «Είμαι συνδεδεμένη με την ελληνικότητα της οικογένειας μου

Η Ευγενία Νιάρχου κουβαλάει ένα βαρύ όνομα στις πλάτες της. 

Η Ευγενία Νιάρχου δεν στηρίζεται στην καταγωγή και το επώνυμο της για να κερδίσει τα στοιχήματα της. Προτιμά να διατηρεί χαμηλούς ,τόνους στην προσωπική της ζωή και το δικαιολογεί:

«Πάντα ονειρευόμουν μια ανεξάρτητη ζωή. Όταν ήμουν παιδί, περίμενα να γίνω 18 ετών ώστε να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να αποκτήσω τις δικές μου εμπειρίες. Οι επαναστάσεις που έκανα κατά τη διάρκεια της εφηβείας μου ήταν μικρές. Μεγάλωσα, άλλωστε, μέσα σε μια δεμένη οικογένεια. Επηρεάστηκα πολύ και από τους δύο γονείς μου. Συχνά αναρωτιέμαι: υπάρχει κάποιος του οποίου η προσωπικότητα δεν διαμορφώθηκε από τους γονείς του; Είμαι ευγνώμων για τον τρόπο που με μεγάλωσαν, για όσα με δίδαξαν και για την καθοδήγηση τους. Υπήρξαν ιδιαίτερα υποστηρικτικοί στη δουλειά μου, κάτι που εκτιμώ βαθιά» είπε στο Gala, η Ευγενία Νιάρχου και συνέχισε για το επίθετό της:

«Είμαι προνομιούχος και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν. Η έκθεση μου, εξάλλου, από παιδί στην τέχνη αλλά και στη μόδα που ακολούθησε επηρέασε τόσο τον χαρακτήρα μου όσο και τη δουλειά μου διαμορφώνοντας αυτό που είμαι σήμερα». Η Ελληνίδα από την πλευρά του πατέρα της χρυσή κληρονόμος μιλάει για την ελληνική καταγωγή της με υπερηφάνεια: «Συχνά με ρωτούν πόσο Ελληνίδα αισθάνομαι. Πενήντα τοις εκατό. Αστειεύομαι, βέβαια. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να υπολογίσεις. Είμαι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελληνικότητα της οικογένειας μου. Αγαπώ αυτό τον τόπο και περιμένω κάθε φορά με ανυπομονησία την επόμενη φορά που θα βρεθώ στην Ελλάδα. Λατρεύω το καλοκαίρι και τη θάλασσα, θα μπορούσα να ζήσω εδώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved