Μια πριγκίπισσα στο Περτούλι!
VIP Life

Μια πριγκίπισσα στο Περτούλι!

Από τα παλάτια του Αμπού Ντάμπι στο παραδοσιακό χωριό των Τρικάλων.

Αφού έκανε ένα πέρασμα από τη Σκιάθο, είπε να γνωρίσει λίγο καλύτερα και την ηπειρωτική Ελλάδα η πανέμορφη πριγκίπισσα του Αμπού Ντάμπι, Αλ Ριμ, η οποία έφτασε προχθές στο Περτούλι Τρικάλων με το ιδιωτικό της ελικόπτερο!

Το υπερπολυτελές ελικόπτερο της γοητευτικής συζύγου ενός από τα αδέλφια του βασιλιά του Αμπού Ντάμπι έκανε θεαματική άφιξη στο γήπεδο του ορεινού θέρετρου το μεσημέρι της Δευτέρας, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η πριγκίπισσα κατέλυσε με τη συνοδεία της σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής, όπου οι υπεύθυνοι είχαν φροντίσει να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε η γαλαζοαίματη πελάτισσα τους να απολαύσει μια ήρεμη και άνετη διαμονή.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη της Αλ Ριμ στο νησί του Παπαδιαμάντη, τη Σκιάθο, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, με τους άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας να τη συνοδεύουν διακριτικά σε όλες τις εξόδους της, προσέχοντας και την παραμικρή κίνηση. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το μέλος της βασιλικής οικογένειας του πλούσιου αραβικού κρατιδίου επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του.

Πέρυσι, τον Αύγουστο, η όμορφη και super fit πριγκίπισσα είχε φιλοξενηθεί από ζευγάρι φίλων της βασιλικής οικογένειας στη λίμνη Πλαστήρα, όπου γιόρτασε και τα γενέθλια της. Τότε, είχε περάσει έξι συναρπαστικές ημέρες στη λίμνη κάνοντας ποδηλασία, τοξοβολία και κανό, ενώ είχε βουτήξει και στα παγωμένα νερά του μαγευτικού καταρράκτη του Ανθοχωρίου. Κατά την παραμονή της στη λίμνη Πλαστήρα έμεινε εντυπωσιασμένη από το τοπίο και τις ανεξάντλητες ευκαιρίες για διασκέδαση και χαλάρωση που πρόσφερε το βουνό, γι’ αυτό αποφάσισε φέτος να επιστρέψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved