Αποκαλύψεις που "καίνε" την Camilla. Ήθελε να χωρίσει τον William από την Kate
VIP Life

Αποκαλύψεις που "καίνε" την Camilla. Ήθελε να χωρίσει τον William από την Kate

Παρασκήνιο μέσα από το Buckingham. Πώς και γιατί η Camilla Parker Bowles ήθελε να χωρίσει τον Πρίγκιπα William από την Kate Middleton.

Ένα νέο βιβλίο έρχεται να φέρει στο φως της δημοσιότητας άγνωστα περιστατικά ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στο βιβλίο με τίτλο «Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, and the Throne» αναφέρεται ότι η Δούκισσα της Κορνουάλης είχε βαλθεί να κάνει δύσκολη την ζωή της Kate Middleton και δεν ήθελε τον γάμο της με τον Πρίγκιπα William.

Τι κι αν δεν ήταν δικό της παιδί; Ήθελε να έχει λόγο σε όσα συμβαίνουν στην βασιλική οικογένεια και φυσικά στο παλάτι. Μπορεί οι σχέσεις των δυο γυναικών να έχουν βελτιωθεί πια, καθώς έχει περάσει και τόσος καιρός και η Kate με τον William έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, ωστόσο οι αποκαλύψεις είναι… αποκαλύψεις.

Η Camilla φέρεται να εξοργίστηκε όταν έμαθε ότι μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ θα τη διαδεχόταν στο θρόνο. Επίσης δεν της άρεσε καθόλου το γεγονός ότι η Kate τραβούσε πάνω της την προσοχή.

Είχε βαλθεί λοιπόν να πείσει τον Κάρολο ότι η Kate δεν κάνει για νύφη του και ότι έπρεπε να πειστεί ο William να την… χωρίσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved