Αυτή είναι η νέα μεγάλη αγάπη της Αθηνάς Ωνάση
VIP Life

Αυτή είναι η νέα μεγάλη αγάπη της Αθηνάς Ωνάση

Η Αθηνά Ωνάση, μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο έχει αφοσιωθεί στα άλογά της.

Η ιππασία μπήκε στη ζωή της σε μικρή ηλικία.

Τον τελευταίο καιρό, πέρα από την πολύ πιο ενεργή παρουσία της σε αγώνες, δίνει βαρύτητα και στα άλογα της. Η Αθηνά θέλει να έχει τα καλύτερα άλογα και γι’ αυτό τον λόγο προχώρησε στην αγορά του Castlefield Rubinu».

Πρόκειται για ένα δεκάχρονο «παλαίμαχο» άλογο που θα μεταφερθεί στους στάβλους της και θα προστεθεί στη μακρά λίστα των περιουσιακών της στοιχείων. Το άλογο, μέχρι πρόσφατα ανήκε στον Ιρλανδό αναβάτη Michael Duffy και αγωνίστηκε μαζί του πολλές φορές.

Μάλιστα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρώμης, ο Ιρλανδός μαζί με το καφέ άλογο έτρεξε και κατέκτησε την τέταρτη θέση, έχοντας πετύχει την ίδια επίδοση έναν μήνα νωρίτερα στο Δουβλίνο, όπου τερμάτισαν και πάλι τέταρτοι. Επίσης, τον Ιανουάριο του 2018 κέρδισαν στα 1 και 45 μέτρα μετ' εμποδίων στο Jumping Amsterdam. Στους συγκεκριμένους αγώνες η Αθηνά Ωνάση, όπως και οι περισσότεροι αναβάτες έχουν την ευκαιρία να δουν και τα άλογα των υπολοίπων συμμετεχόντων. Βλέπουν την πορεία και την επίδοση τους και ενημερώνονται για όλα τα χαρακτηριστικά τους. Κάπως έτσι έκλεισε τη συμφωνία για τη νέα της αγορά η χρυσή κληρονόμος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πολύ γνωστή στον χώρο εταιρεία Ashford Farm ήταν αυτή που μεσολάβησε για την πώληση του αλόγου στην Ωνάση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved