Παντρεύεται ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ στο Πόρτο Χέλι με τον Νικόλαο κουμπάρο
VIP Life

Παντρεύεται ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ στο Πόρτο Χέλι με τον Νικόλαο κουμπάρο

Στις αρχές Αυγούστου, ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η σύντροφός του, Νίνα αρραβωνιάστηκαν στο Πόρτο Χέλι. 

Ο αρραβώνας ήταν ανεπίσημος και σε αυτόν παρόντα ήταν μόνο τα μέλη των δύο οικογενειών. Ακολούθησε πριν από μερικές εβδομάδες η πρώτη δημόσια εμφάνιση Φίλιππου και Νίνα, γεγονός που στους γαλαζοαίματους κύκλους αποτελεί από μόνο του την επιβεβαίωση της σοβαρής πορείας μιας σχέσης.

Συγκεκριμένα, το ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στο βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαίτερα και μόνο με θετική χροιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν μέσα στο επόμενο καλοκαίρι ή το αργότερο το Σεπτέμβρη θα τελεστεί και ο γάμος του ζευγαριού στο υπερπολυτελές σπίτι-ανάκτορο που διαθέτουν ο Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία στο Πόρτο Χέλι. Άλλωστε, στις κοντινές Σπέτσες τελέστηκε πριν από χρόνια και ο γάμος του Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ. Και μιας και αναφερόμαστε στο μεγαλύτερο αδελφό του Φίλιππου, θα είναι ένας από τους κουμπάρους στο γάμο, που αναμένεται να αφήσει εποχή.

Στο μυστήριο αναμένεται να παραβρεθεί πλήθος γαλαζοαίματων, ανάμεσα τους και ο Γουίλιαμ με την Κέιτ, ο Χάρι με τη Μέγκαν, ενώ δεν αποκλείεται να παραστούν και ο Κάρολος με την Καμίλα. Άλλωστε, η Μίνα Φλορ και η οικογένεια της είναι μέλη του διεθνούς τζετ σετ. Πρόκειται για μια γυναίκα ιδιαίτερα δραστήρια, που μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αμερικής, Μοζαμβίκης και Μεγάλης Βρετανίας. Είναι κόρη του Τόμας Φλορ, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Vista jet, και της Καταρίνα Φλορ, η οποία είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια του διάσημου οίκου Faberge. Το ζευγάρι, μετά το γάμο του, όπως και τώρα, θα έχει έδρα του τη Νέα Υόρκη.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved