Marie Chantal: Το νέο επιχειρηματικό βήμα και το παιδικό βιβλίο που ετοιμάζει!
VIP Life

Marie Chantal: Το νέο επιχειρηματικό βήμα και το παιδικό βιβλίο που ετοιμάζει!

Τρυφερή μαμά και σύζυγος, δυναμική επιχειρηματίας, αλλά και σχεδιάστρια με έμπνευση. Η Μαρί Σαντάλ, νύφη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου, έχει κάθε λόγο να νιώθει υπέροχα, αφού βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική φάση της καριέρας της, αλλά και γενικότερα της ζωής της. 

Μπορεί το 24ωρο να μην της αρκεί για να φέρει εις πέρας το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά της, όμως δεν παραπονιέται. Το αντίθετο, μάλιστα. Οσο περισσότερο δημιουργεί, τόσο περισσότερη ανάγκη έχει για νέα πρότζεκτ. Λατρεύοντας τις προκλήσεις, η Μαρί Σαντάλ εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει τη συγγραφή του νέου της παιδικού βιβλίου.

Πολύτιμες συμβουλές για τη υγιεινή διατροφή των μικρών αναγνωστών, αλλά και συνταγές για τους σωστούς συνδυασμούς τροφών που θα τους προσφέρουν τα απαραίτητα συστατικά για την καλή υγεία τους, αναμένεται να συμπεριληφθούν στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Αυτές τις ημέρες άνοιξε τις πύλες του και το ολοκαίνουργιο κατάστημα της αλυσίδας παιδικών ρούχων που διαθέτει, αυτή τη φορά στο αριστοκρατικό Knightsbridge του Λονδίνου, όπου οι δημιουργίες της γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

Επιτυχία που εξαργυρώνεται και σε οικονομικό επίπεδο, αφού, σύμφωνα με τη λίστα των πλουσιότερων επιχειρηματιών στον κόσμο της εφημερίδας «Sunday Times», η προσωπική της περιουσία αυξήθηκε την περασμένη χρονιά κατά 420 εκατομμύρια λίρες και πλέον υπολογίζεται στα 2 δισεκατομμύρια λίρες. Αξίζει, άλλωστε, να σημειωθεί ότι η Μαρί Σαντάλ είναι μία από τις τρεις κόρες του βασιλιά των Duty Free σε Αφρική και Ασία, Ρόμπερτ Μίλερ, και είχε γνωρίσει από πολύ νωρίς τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Η Μαρί Σαντάλ, η οποία, σύμφωνα με τη Realnews, ξεκίνησε ως μοντέλο, σπούδασε στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και συνεργάστηκε με τον αξέχαστο Αντι Γουόρχολ, έχει κάθε λόγο να νιώθει αυτοπεποίθηση για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα στη ζωή της. Σε όποιον τη ρωτάει ποιο θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμά της απαντά πως είναι τα πέντε παιδιά της, όμως, εκτός από αυτό, η Μαρί Σαντάλ είναι μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες στον πλανήτη, παρότι η ίδια δεν καυχιέται ποτέ γι’ αυτό. Εχοντας καταφέρει να στήσει μια μικρή αυτοκρατορία με καταστήματα παιδικών ρούχων ανά τον κόσμο, απολαμβάνει την επιτυχία που έχουν οι δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή της. Το παιδικό ρούχο, όμως, δεν είναι το μοναδικό πρότζεκτ στο οποίο είναι αφοσιωμένη.

Η αγάπη της για τα παιδιά είναι τόσο μεγάλη, που συχνά αξιοποιεί και ακόμα ένα ταλέντο που έχει, αυτό της συγγραφής. Και το αξιοποιεί με τέτοιο τρόπο, ώστε άλλοτε να τα διασκεδάζει με παραμύθια και άλλοτε να τα «φροντίζει» με βιβλία μαγειρικής για τη σωστή και υγιεινή διατροφή τους. Πολλές φορές, επίσης, αναλαμβάνει στα παιδικά της βιβλία και την εικονογράφηση, μιας και στο σχέδιο είναι πραγματικό ταλέντο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved