Μπέτυ Μπαζιάνα: Στο θέατρο με τους γιους της
VIP Life

Μπέτυ Μπαζιάνα: Στο θέατρο με τους γιους της

Η Μπέτυ Μπαζιάνα παρακολούθησε την παιδική παράσταση «Πιο δυνατός κι από τον Σούπερμαν» με τους δύο γιους της.

Μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους έκαναν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής τα δύο παιδιά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τα οποία παρακολούθησαν την παιδική θεατρική παράσταση «Πιο δυνατός κι από τον Σούπερμαν», συνοδευόμενα από τη μητέρα τους Μπέτυ Μπαζιάνα.

Κατά την παρουσία τους στο Σύγχρονο Θέατρο του Κεραμεικού, ο 8χρονος Φοίβος -Παύλος και ο 6χρονος Ορφέας -Ερνέστο βρέθηκαν χωρίς να το θέλουν στο επίκεντρο, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναγνώρισαν τη Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα παρακολούθησε τη διδακτική θεατρική παράσταση και έδειξαν από τη μια να προβληματίζονται με τα μηνύματα του έργου -ο πρωταγωνιστής του οποίου είναι ένα άτομο με κινητικά προβλήματα- και από την άλλη να διασκεδάζουν με τα πιο κωμικά του στοιχεία.

Σύμφωνα με την espresso, η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν επέλεξε τυχαία να πάει τα παιδιά της στην παράσταση «Πιο δυνατός κι από τον Σούπερμαν», καθώς γνώριζε πολύ καλά ότι είναι ένα έργο δυνατών συγκινήσεων και έχει αγαπηθεί έντονα εδώ και δεκαετίες από παιδιά και γονείς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved