Άλλη μία κίνηση ανθρωπιάς της πριγκίπισσας Αικατερίνης
VIP Life

Άλλη μία κίνηση ανθρωπιάς της πριγκίπισσας Αικατερίνης

Με την παρουσία της ιδρύτριας του ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ο διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία δύο φιλανθρωπικές θεατρικές παραστάσεις στο σχολείο «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» στα πλαίσια της καμπάνιας του «Παιδιά βοηθούν Παιδιά». 

H Πριγκίπισσα Αικατερίνη με ιδιαίτερη ζεστασιά βρέθηκε δίπλα στους μαθητές μιλώντας για τη σημασία και τη σπουδαιότητα της φιλανθρωπίας και της προσφοράς.

Οι μαθητές του Δημοτικού και του Λυκείου παρακολούθησαν τα «Παραμύθια για να σπάτε κέφι» από τη Θεατρική Ομάδα «Τόπι» του Τζιάνι Ροντάρι καθώς και «Τα Μαύρα Λουστρίνια» της Μάρως Δούκα.

Οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης μέσω της συμμετοχής τους είχαν την ευκαιρία να υποστηρίξουν το έργο του Lifeline Hellas για την υποστήριξη των κρατικών νοσοκομείων.

Την ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας προλόγισε η Γενική Διευθύντρια της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κυρία Έρι Μαντά, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στο φιλανθρωπικό της έργο και στην κοινωνική ευαισθησία που τη χαρακτηρίζει, αποτελώντας ένα σύμβολο ανθρωπιάς για πλήθος συμπολιτών μας τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο κύριος Δημήτρης Αντωνόπουλος Πρόεδρος της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης απένειμε Τιμητική Πλακέτα στην Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας για το φιλανθρωπικό της έργο, συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες για την ευαισθησία τους και τη σύσσωμη συμμετοχή τους.

Το χειροκρότημα των μαθητών για την επιβράβευση της κοινωνικής προσφοράς και της επιθυμίας για την υποστήριξη συνανθρώπων μας, «πλημμύρισε» την αίθουσα του Θεάτρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved