Συνεχίζεται η διαμάχη του Ferragamo με την ενδιαστάσει σύζυγό του
VIP Life

Συνεχίζεται η διαμάχη του Ferragamo με την ενδιαστάσει σύζυγό του

Ο Ferruccio Ferragamo έχει δικαστικές περιπέτεις και κινδυνεύει να χάσει μεγάλο αριθμό χρημάτων.

«Περιοδεία» στα ευρωπαϊκά δραστήρια κάνει η εν διαστάσει σύζυγος του μεγάλου αφεντικού του οίκου μόδας Salvatore Ferragamo, στην προσπάθεια της να αποσπάσει ένα όσο το δυνα­τόν μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία του. 0 73χρονος Φερούτσο Φεραγκάμο, πρόεδρος και μέτοχος του 70% του ιταλικού brand, με κέρδη ύψους 850.000.000 ευρώ πέρυσι, και η 53χρονη Ιλάρια Τζούση παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2004 στην Ιταλία, ενώ τρία χρόνια νωρίτερα είχαν γίνει γονείς ενός αγοριού. Από το 2012 βρίσκονται σε διάσταση, ωστόσο η έκδοση του διαζυγίου τους εκκρεμεί, καθώς υπάρχει διαμάχη σχετικά με τη χώρα εκδίκασης της υπόθεσης τους.

Ο Φεραγκάμο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στην Ιταλία τον Μάρτιο του 2018, ωστόσο πιάστηκε στον ύπνο, καθώς εκείνη είχε προλάβει να εγκατασταθεί από τον Αύγουστο του 2017 στο Λονδίνο, γνω­στό και ως ευρωπαϊκή πρωτεύουσα των διαζυγίων, προκειμένου να μεταφέρει εκεί τη δικαστική διαμάχη για το μοίρασμα της περιουσίας με τον πρώην σύζυγό της.

Τον περασμένο Νοέμβριο το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου είχε χαρακτηρίσει την απόπειρα της να μεταφέρει στη Βρετανία τη δικαστική διαμάχη «ανήθικο ελιγμό», καθώς η Τζούστι ζούσε στην Ιταλία καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου της.

Αποφάνθηκε μάλιστα ότι προτεραιότητα είναι η ολοκλήρωση της νομικής διαδικασίας του χωρισμο΄που του ζευγαριού από τις ιταλικές Αρχές, ωστόσο στιςς αρχές της εβδο­μάδας οι δικηγόροι της Τζούστι άσκησαν έφεση. Η Ιλάρια Τζούστι είναι η δεύτερη σύζυγος του Φεραγκάμο, ο οποίος χώ­ρισε το2002 από την πρώτη σύζυγο του, Αμάντα Πιτ, με την οποία έχει αποκτήσει τους δίδυμους Σαλβατόρε και Τζέιμς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved