Ποιοι και γιατί στέλνουν στην… εξορία την Μέγκαν Μαρκλ
VIP Life

Ποιοι και γιατί στέλνουν στην… εξορία την Μέγκαν Μαρκλ

Δεν βρίσκει πουθενά ησυχία η Μέγκαν Μαρκλ αφού φαίνεται να την μετακινούν συνεχώς.

Αρχικά η Δούκισσα του Σάσεξ μεταφέρθηκε στο αγρόκτημα Φρόγκμορ για να γεννήσει, ωστόσο οι υπεύθυνοι του παλατιού βλέποντας ότι η κοινή γνώμη ενδιαφέρεται ακόμα για εκείνη σκέφτονται να την στείλουν στην Αφρική, αφού θέλουν να αποφύγουν τυχόν νέο «φαινόμενο Νταϊάνα».

Το ενδεχόμενο μετακόμισης τους με τον Χάρι μετά τη γέννηση του παιδιού τους είναι ανοιχτό με την δικαιολογία ότι αυτός θέλει να αφοσιωθεί στην εκπαίδευση του σε θέματα περιβάλλοντος και στα κοινοπολιτειακά καθήκοντα του και εκείνη στο φιλανθρωπικό έργο της.

Ο σκοπός της… εξορίας είναι να ξεχαστεί λίγο ο ντόρος γύρω από το πρόσωπο της Αμερικανίδας ηθοποιού ότι θα γίνει η «νέα Νταϊάνα», γεγονός που το επιβεβαιώνει η Sunday Times . «Τους έστειλαν στο Φρόγκμορ για να τους κρατήσουν μακριά οπό τη δημοσιότητα. Αυτό ήταν καταδικασμένο να αποτύχει. Ανησυχούν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα δημιουργήσουν μια εντελώς ξεχωριστή επιχείρηση, που κανείς δεν θα είναι σε θέση να ελέγξει».

Ακόμα η ίδια πηγή αναφέρει πως έχει συζητηθεί η πιθανότητα μετακόμισης τους σε Καναδά ή Αυστραλία, αλλά και οι δύο προτάσεις έχουν απορριφθεί, αφού στον Καναδά ζούσε για μεγάλο διάστημα η Μέγκαν πριν από τον γάμο της και στην Αυστραλία θα έδιναν την εντύπωση «βασιλιά και βασίλισσας σε μια χωριστή χώρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved