Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: H έξοδος από το μαιευτήριο - Δείτε για πρώτη φορά το μωρό! (video)
VIP Life

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: H έξοδος από το μαιευτήριο - Δείτε για πρώτη φορά το μωρό! (video)

Τη Δευτέρα ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, γεγονός που προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά στη Μεγάλη Βρετανία καθώς ο λαός περίμενε τον ερχομό του πώς και πώς.

Συνέτεινε, βέβαια, και το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε επιλέξει να μην αποκαλύψει τίποτα απολύτως για το φύλο του μωρού που εγκυμονούσε η δούκισσα του Sussex το οποίο κατά τη γέννησή του, αυτομάτως κατέλαβε και την έβδομη θέση στη σειρά των διαδόχων του βρετανικού θρόνου.

Από νωρίς σήμερα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το παλάτι απλοί άνθρωποι που ήθελαν να υποδεχτούν με τον δικό τους τρόπο το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι έκανε συμφωνία με το κανάλι CBS να έχει την αποκλειστικότητα στις πρώτες εικόνες της οικογένειας στο Κάστρο του Windsor. Ο λόγος; Το γεγονός ότι εκεί εργάζεται η καλύτερη φίλη της Δούκισσας του Sussex, μία από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες των Ηνωμένων Πολιτειών, η Gayle King.

Παρ' όλα αυτά, μερικά από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου που είχαν "στηθεί" με συνεργεία περιμένοντας την έξοδο του ζευγαριού με το μωρό του, κατάφεραν να τους απαθανατίσουν μιας και ένας ολόκληρος λαός περίμενε πώς και πώς αυτή τη στιγμή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved