Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Αυτό είναι το όνομα που έδωσαν στο πριγκιπικό μωρό! (photos)
PHOTOS

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Αυτό είναι το όνομα που έδωσαν στο πριγκιπικό μωρό! (photos)

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν το όνομα που θα δώσουν στον πρωτότοκο γιο τους. 

Το μωρό ήρθε στον κόσμο την 6η Μαΐου και σκόρπισε τη χαρά τόσο στο παλάτι όσο και στον λαό της Μεγάλης Βρετανίας που το περίμενε με ανυπομονησία.

Σήμερα, η ευτυχισμένη μανούλα Meghan Markle, λάμποντας από ευτυχία και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της που κρατούσε τον διάδοχό του, έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους και φυσικά απαθανατίστηκαν από εκατοντάδες κάμερες και φωτογράφους που περίμεναν και αυτοί με τη σειρά τους τη μεγάλη στιγμή που θα αντίκρυζαν τον μικρό πρίγκιπα.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό και το όνομα που έδωσαν οι ευτυχισμένοι γονείς στον μικρό. Διαβάστε στην παρακάτω gallery ποιο είναι αυτό και δείτε φωτογραφίες του νεογέννητου γιου του ζευγαριού.

GALLERY

Όσο για τους νονούς που πρόκειται να βαπτίσουν τον πρίγκιπα, ο οποίος είναι έβδομος στη σειρά των διαδόχων του βρετανικού θρόνου, είναι η πρώτη φορά που ακούγονται ονόματα εκτός βασιλικών οικογενειών. Παρ' όλο που το βασιλικό πρωτόκολλο θέλει τα μυστήρια να γίνονται από μέλη των βασιλικών οικογενειών, είναι η πρώτη φορά που ακούγονται ονόματα σταρ του Χόλιγουντ ή του αθλητισμού όπως είναι ο George Clooney με την Amal Alamouddin και η Serena Williams αντίστοιχα.

Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως η ευτυχής μαμά προέρχεται και εκείνη από τον χώρο του θεάματος των Ηνωμένων Πολιτειών.