Η Λαίδη Gabriella Windsor παντρεύτηκε φορώντας κοσμήματα της Ελληνίδας γιαγιά της (photos)
VIP Life

Η Λαίδη Gabriella Windsor παντρεύτηκε φορώντας κοσμήματα της Ελληνίδας γιαγιά της (photos)

Με μια λαμπερή τελετή, η οποία δεν είχε τί­ποτα να ζηλέψει από τους βασιλικούς γά­μους που έγιναν στον ίδιο χώρο το τελευ­ταίο έτος, η λαίδη Γκαμπριέλα Ουίνδσορ παντρεύτηκε τον πρώην της Πίπα Μίντλε­τον, Τόμας Κίνγκστον φορώντας κόσμημα της Ελληνίδας γιαγιάς της.

Η 38χρονη λαίδη Γκαμπριέλα έλαμπε το μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της, που επιμελήθηκε η Ιταλίδα σχεδιάστρια Λουίζα Μπεκαρία. Τα ξανθά μαλλιά της συγκρατούσε η τιάρα που είχε φορέσει στον γάμο με τον Γεώργιο, δούκα του Κεντ, το 1934 η γιαγιά της, πριγκίπισσα Μαρίνα της Ελλάδας, κόρη του Νικολάου, πρίγκιπα της Ελλάδας.

Το «παρών» στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Ουίνδσορ, όπου είχε γίνει επίσης ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ αλλά και της πριγκίπισσας Ευγενίας του Πορκ και του Τζακ Μηρούκ-σμπανκ, έδωσαν η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Η Μέγκαν Μαρκλ έμεινε στο σπίτι

Ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε χωρίς τη Μέ­γκαν, που έμεινε στο σπίτι τους μαζί με τον νεογέννητο Άρτσι. Παρόντες ήταν επίσης η Σάρα Φέργκιουσον με τον πρίγκιπα Αντρέα και η κόρη τους Βεατρίκη με το νέο αγόρι της Εντουάρντο Μότζι. Επίσης, παραβρέθηκαν ο Κωνσταντίνος και η σύζυγος του Αν­να Μαρία.

Με εξαίρεση την πριγκίπισσα Κέιτ όλη η οικογένεια Μίντλετον έδωσε το «παρών» τό­σο στον γάμο όσο και στη δεξίωση που ακο­λούθησε στο Frogmore House.

Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης στην παρουσία της Πίπα Μίντλετον και του συζύγου της Τζέιμς Μάθιους, καθώς το 2011 η Πίπα είχε σύντομο ερωτικό δεσμό με τον γαμπρό Κίνγκστον. Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε ένα από τα αγορά­κια που συνόδευαν τη νύφη, καθώς ο φακός το απαθανάτισε με αδιάφορο και βαριεστη­μένο ύφος πίσω από το νιόπαντρο ζευγάρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved