H Αθηνά Ωνάση και οι αδερφές της. Μια ιστορία αγάπης, κόντρας, φθόνου και απωθημένων

H Αθηνά Ωνάση και οι αδερφές της. Μια ιστορία αγάπης, κόντρας, φθόνου και απωθημένων

Το παράδοξο στην υπόθεση -και την ιστορία- της Αθηνάς Ωνάση είναι ότι ενώ έχει κληρονομήσει μια μυθική περιουσία και ένα εξίσου μυθικό όνομα, κανείς δεν ασχολείται με τα χρήματά της, αλλά όλοι με τη ζωή της.

Με τις οικογενειακές τραγωδίες, τα δράματα, τις παράξενες σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς της, τους θανάτους, τους γάμους, τις απιστίες και τα διαζύγια που τη σημάδεψαν.

Η Αθηνά, στα 18 της χρόνια, αποφάσισε να ξεκόψει από το παρελθόν της, αλλά και από την οικογένειά της, ότι είχε απομείνει από αυτήν, την πλευρά του πατέρα της κυρίως, του Τιερί Ρουσέλ, αλλά και από τον ίδιο.

Ο Ρουσέλ, στο μεταξύ, είχε παντρευτεί την ερωμένη του, τη Σουηδέζα μοντέλα Γκάμπι, και η Αθηνά, μετά τον αιφνίδιο και τραγικό θάνατο της Χριστίνας, είχε μεγαλώσει με το ζευγάρι και τα τρία τους παιδιά και ετεροθαλή αδέλφια της.

Όταν πήρε στα χέρια της την τεράστια περιουσία του Αριστοτέλη Ωνάση -ή έστω μέρος της- αποφάσισε να κόψει εντελώς τους δεσμούς της με τον πατέρα της, αλλά και με τη σύζυγό του. Όσο για τα τρία αδέλφια της, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, οι σχέσεις τους είναι παράξενες έκτοτε. Όπως, εξάλλου και τα πάντα στη ζωή της Αθηνάς.

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα

Ο Τιερί Ρουσέλ από τη σχέση με την Γκάμπι απέκτησε τρία παιδιά, την Σαντρίν, τον Έρικ-Κρίστοφερ και τη Γιοχάνα. Μ' αυτή τη σειρά. Όταν γεννήθηκαν τα δύο πρώτα, ο Γάλλος πλέι μπόι ήταν παντρεμένος ακόμα με τη μητέρα της Αθηνάς, τη Χριστίνα Ωνάση και -παράξενο όσο κι αν φαίνεται- εκείνη ήξερε τα πάντα.

Η Γκάμπι έμεινε ξανά έγκυος, το 1991, στη Γιοχάνα, και αποφάσισε να θέσει τελεσίγραφο στον Ρουσέλ: Ή με παντρεύεσαι, ή παίρνω τα παιδιά και φεύγω. Ο Ρουσέλ υπέκυψε και παντρεύτηκε τη Γκάμπι.

Η Αθηνά ήταν πλέον αρκετά μεγάλη για να ξέρει τι γίνεται και οι γνωρίζοντες λένε ότι δεν συγχώρησε ποτέ ούτε τον πατέρα της, ούτε τη νέα του σύζυγο, αλλά -κυρίως- το τρίτο τους παιδί, εκείνο που αποτέλεσε ουσιαστικά την επισφράγιση της οικογενειακής ευτυχίας του πατέρα της με την «άλλη» γυναίκα.

Για όσους την ξέρουν, αυτά ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής της.

Η Αθηνά, λένε, έβρισκε αφόρητη την οικογενειακή ευτυχία των Ρουσέλ, την ίδια στιγμή που η ίδια είχε χάσει τη μητέρα της την οποία λάτρευε και μάλιστα εξ αιτίας τους. Κι όμως, ήταν αναγκασμένη από το νόμο να υπομένει αυτή την κατάσταση, έως ότου ενηλικιωθεί και μπορέσει να διαρρήξει τους δεσμούς με την οικογένεια του πατέρα της και βασικότερο όλων, με τον ίδιο.

Η μόνη "σύμμαχος";

Μοναδική της παρέα εκείνα τα χρόνια στην Ελβετία ήταν τα άλογα και σε αυτή της την αγάπη βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο, τη μεγαλύτερη κόρη του Ρουσέλ και της Γκάμπι, τη Σαντρίν. Μια κοπέλα πολύ πιο κοντά στην ηλικία της αφ’ ενός, και η οποία μοιραζόταν το ίδιο πάθος με την Αθηνά: την ιππασία.

Η Σαντρίν περιγράφεται ως ένα πολύ χαμηλών τόνων παιδί, ήρεμο και συγκεντρωμένο, αποστασιοποιημένο από την όποια φήμη φέρουν οι δεσμοί αίματος που έχει με την Αθηνά, αλλά και από τις κόντρες του πατέρα τους με τη μεγάλη ετεροθαλή αδελφή της. Η Σαντρίν, εξάλλου, φέρει συναφή τραύματα με εκείνα της Αθηνάς, καθώς για πολλά χρόνια δεν ήταν παρά το παράνομο παιδί του συζύγου της Χριστίνας Ωνάση και της ερωμένης του.

Οι δύο τους δημιούργησαν έναν ισχυρό δεσμό, ισχυρό για τα δεδομένα της Αθηνάς τουλάχιστον, συνέχισαν να επικοινωνούν όταν η Αθηνά έφυγε από το σπίτι του Ρουσέλ.

Πριν μερικά χρόνια, μάλιστα, όταν η Σαντρίν Ρουσέλ παντρεύτηκε, η Αθηνά ήταν εκεί. Και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον πατέρα της και να λύσει, ίσως, κάποιες από τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους και -σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα- ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να έχουν και κάποιες επαφές.

Παρ' ότι, όμως, η σχέση της Αθηνάς με τον Τιερί Ρουσέλ φαίνεται να βελτιώθηκε κάπως εξ αιτίας της Σαντρίν, η σχέση της με την άλλη αδελφή της, όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της χρυσής κληρονόμου, εξακολουθούν να μην είναι οι καλύτερες.

Η σέξι αδελφή και η ανύπαρκτη σχέση

Η Γιοχάνα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, που προκαλεί τα τελευταία χρόνια όχι και τόσο καλά σχόλια με τις πολύ σέξι εμφανίσεις της στο Internet. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος από φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με αέρα και αμφίεση μοντέλου, γεγονός που έχει ενοχλήσει όλη της την οικογένεια, αλλά περισσότερο την Αθηνά, με την οποία έτσι κι αλλιώς δεν μιλιούνται.

Επιπλέον, η Γιοχάνα πήρε ανοιχτά το μέρος του πατέρα της στη δικαστική διαμάχη που είχε εκείνος με την Αθηνά για το μοίρασμα της περιουσίας της Χριστίνας και η νεαρή δεν δίστασε να διεκδικήσει χρήματα και για τον εαυτό της. Αυτό, είναι λογικό ότι εξόργισε ακόμα περισσότερο την Αθηνά, η οποία δεν θέλει να τη βλέπει στα μάτια της.


Η ίδια η Γιοχάνα δεν δείχνει να σκάει ιδιαίτερα για όλα αυτά: Η ζωή της, όπως παρουσιάζεται στο λογαριασμό της στο Instagram, είναι το απόλυτο παραμύθι: Εξωτικές διακοπές, σκι στα ελβετικά θέρετρα και σέξι πόζες. Ένας λογαριασμός που θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει στα «κακομαθημένα πλουσιοκόριτσα». Η Αθηνά δεν έχει τίποτα κοινό με τη Γιοχάνα. Ευτυχώς για την ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved