Αυτή είναι είδηση! Δε φαντάζεστε ποια Ελληνίδα παντρεύεται τον μεγιστάνα του real estate (photos)
VIP Life

Αυτή είναι είδηση! Δε φαντάζεστε ποια Ελληνίδα παντρεύεται τον μεγιστάνα του real estate (photos)

Μετά τον χωρισμό της, ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά νύφη.

Το μοντέλο εδώ και έναν χρόνο, έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το γεγονός ότι παντρεύεται, αποτελεί είδηση.

Ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της, είναι αυτοδημιούργητος 53χρονος Κύπριος επιχειρηματίας και ονομάζεται Ανδρέας Παναγιώτου και θεωρείται ο βασιλιάς του real estate και είναι πρόεδρος του The Ability Group με ακίνητα και ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Οι γονείς του είναι πρόσφυγες από τη Μεγαλόνησο και άνοιξαν στεγνοκαθαριστήρια στο Λονδίνο για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και το όνομά του φιγουράρει στον κατάλογο με τους 200 πλουσιότερους ανθρώπους της Μεγάλης Βρετανίας, χωρίς όμως ποτέ να ξεχάσει το παρελθόν και τις παραδόσεις του τόπου του, ενώ μεγάλο είναι και το φιλανθρωπικό του έργο.

Ο Ανδρέας Παναγιώτου είχε παντρευτεί σε μικρή ηλικία και έχει αποκτήσει δυο γιους, με τους οποίους έχει μεγαλώσει μαζί. Αρκετά χρόνια μετά, παντρεύτηκε τη βρετανικής καταγωγής Σούζαν, η οποία του χάρισε τρεις κόρες, ενώ πρόσφατα πήραν κι επίσημα διαζύγιο, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της χρονιάς στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved