Ραφτείτε! Έλληνας κροίσος παντρεύεται! Το lovestory και το πολύκροτο διαζύγιο της νέας του συντρόφου
VIP Life

Ραφτείτε! Έλληνας κροίσος παντρεύεται! Το lovestory και το πολύκροτο διαζύγιο της νέας του συντρόφου

Το πανάκριβο μονόπετρο του οίκου Harry Winston, η συγκατοίκηση και οι διακοπές σε ένα από τα πιο όμορφα ιδιωτικά νησιά της χώρας μας φαίνεται ότι θα κάνουν σύντομα την πρώην κυρία Ρώσου μεγιστάνα...  κυρία Έλληνα Κροίσου.

Μάιος 2019: Στη λονδρέζικη New Bond Street ένας φρεσκοξυρισμένος νέος μπαίνει φουριόζος στην μπουτίκ του ιστορικού οίκου διαμαντιών Harry Wintson έχοντας ένα μαύρο σακίδιο στην πλάτη.

Παρόλο που ο Έλληνας κροίσος ξέρει τι αναζητά, ρίχνει μια κλεφτή ματιά στις λαμπε­ρές προθήκες του κοσμηματοπωλείου. Λίγη ώρα αργότερα φεύγει έχοντας στην τσέπη του ένα κουτί με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο που στοιχίζει μια περιουσία. Για την οικογένειά του, βέβαια, δεν έχει σημασία το χρήμα, ή έστω δεν έχει τόση σημασία μπροστά στο συναίσθημα.

Ο στενός κύκλος του γοητευτικού χρυσού κληρονόμου, φίλοι που τους έχει προίκα από τα παιδικά του χρόνια, τους τελευταίους μήνες τον βλέπουν πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Έχει κόψει τα νυχτοπερπατήματα του παρελθόντος υιοθετώντας ένα πιο ήρεμο lifestyle μαζί με την αγαπημένη του, που εδώ και περίπου δύο χρόνια είναι η μόνιμη σύντροφός του. Εκείνη φαίνεται ότι δεν είναι απλά ένας ακόμη έρωτας στη θυελλώδη ζωή του Έλληνα jet setter, αλλά ο καταλύτης για τη μετάβαση του στην «ενήλικη» ζωή, κάμπτοντας ακόμη και τις αντιστάσεις του απέναντι στις επισημοποιήσεις και τον γάμο.

Ο ατίθασος γόνος που κάποτε άλλαζε τις σχέσεις με επώνυμες γυναίκες δείχνει έτοιμος πια να ρίξει άγκυρα. Άλλωστε, όλοι οι σκόπελοι έχουν ξεπεραστεί. Ήταν τον Ιανουάριο του 2019, όταν εκείνη ανταποκρί­θηκε τελικά στην πρόσκλησή του προκειμένου να τον ακολουθήσει στο ταξίδι που θα έκανε με την οικογένειά του στην Ανταρκτική.

Ο λόγος για την επιμονή του δεν ήταν τόσο ότι ήθελε να της προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσει έναν τόπο μαγευτικής ομορφιάς, όσο το ότι ήθελε να τη φέρει πιο κοντά στους δικούς του και -κυρίως- στον πατέρα του, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι προσφέρει άπλετη ελευθερία στα παιδιά του και δέχεται τις επιλογές τους, στις κρίσιμες αποφάσεις επιθυμεί να έχει τον τελευταίο λόγο.

Το πράσινο φως για την επισημοποίηση της σχέσης τους δόθηκε τελικά σε εκείνο το ταξίδι, ανάμεσα στους πάγους του Ανταρκτικού Κύκλου. Πάνω στο σκάφος «Atlantis II», ο πατέρας του Έλληνα κληρονόμου αλλά και οι αδελφές του συνει­δητοποίησαν ότι στη ζωή του πλέον επικρατεί από μια πρωτόγνωρη γαλήνη.

«Το μεγαλύτερο εμπόδιο δεν ήταν τόσο ο πατέρας του, ο οποίος είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που επιθυμεί τα παιδιά του να λει­τουργούν ως θετικά πρότυπα στην κοινωνία, αφού υπάρχει και ένα διεθνούς βεληνεκούς κοινωφελές έργο από πίσω, όσο ο πρώην σύ­ζυγος της αγαπημένης του», εξηγούν οι γνωρίζοντες.

Πράγ­ματι, ο Ρώσος ολιγάρχης και πρώην σύζυγος εκείνης, έχει τη φήμη του ανθρώπου που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω σε όλα - και όλους, όπως αποδεικνύεται, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν στη μέση και δύο παιδιά τα οποία απέκτησε το πρώην ζευγάρι. Ωστόσο, φαίνεται ότι τους έδωσε την... ευχή του πρόσφατα σε μια συνάντηση που είχε με την οικογένεια, καθώς αυτή τη φορά έδειξε να δέ­χεται πιο άνετα τον διετή πλέον δεσμό του ζευγαριού σε σχέση με το παρελθόν. Βεβαίως, τίποτα δεν γίνεται τυχαία όταν μιλάμε έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο. Πλέον, όμως, τα πάντα έχουν πάρει τον δρόμο του. Δείτε για ποιους πρόκειται στην παρακάτω gallery...

Στην Ιταλική Ριβιέρα το πιο hot ζευγάρι του διεθνούς jet set ζει με πάθος τον ερωτά του, ενώ οι κυρίως διακοπές του έχουν προγραμματιστεί στην καταπράσινη Σπετσοπούλα. Το προσωπικό του νησιού ήδη ετοιμάζει τις κατοι­κίες και την υποδοχή του ζευγαριού.

Μένει να δούμε αν αυτά που ακούγονται ως ψίθυροι στα κοσμικά σαλόνια Λονδίνου, Νέας Υόρκης και Αθήνας θα αποδειχτούν αληθή: «Φαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο Σταύ­ρος σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει το κλαμπ των εργένηδων και μάλλον η πρώην κυρία Αμπράμοβιτς θα γίνει κυρία Νιάρχου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved