Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας έγινε κούκλα για δεύτερη φορά
VIP Life

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας έγινε κούκλα για δεύτερη φορά

Είναι μία από τις πιο όμορφες και κομψές γαλαζοαίματες της Ευρώπης.

Ο λόγος για την 46χρονη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, η οποία έγινε πηγή έμπνευσης για την ρωσσική εταιρεία AFD, η οποία κάνει αναπαραγωγές διασημοτήτων και έγινε κούκλα για δεύτερη φορά.

Η πρώτη ήταν το 2015, όπου η βασίλισσα Λετίθια έγινε Barbie και παρουσιάστηκε στην έκθεση Fashion Doll Show στη Μαδρίτη. Μάλιστα, στην ίδια έκθεση θα παρουσιαστεί και η φετινή κούκλα που θα γίνει στην Ισπανική πρωτεύουσα 6-8 Σεπτεμβρίου 2019.

Η δεύτερη κούκλα, έχει casual look, με τζιν φόρεμα Hugo Boss με κουμπιά και ζώνη, ένα outfit με το οποίο εμφανίστηκε η Λετίθια τον Ιούλιο του περασμένου έτους, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στις δραστηριότητες των θερινών μαθημάτων της Διεθνούς Μουσικής Σχολής του Ιδρύματος της Πριγκίπισσας των Αστουριών στο αίθριο του Palacio de Congresos του πρίγκιπα Φελίπε. Και ποιος είπε πως επειδή είναι βασίλισσα δεν μπορεί να φορέσει δύο φορές το ίδιο ρούχο;

Η Λετίθια απαθανατίστηκε με το συγκεκριμένο φόρεμα αξίας 199 ευρώ κατά την επιστροφή της από τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές της.

Δείτε την βασίλια Λετίθια ως ... κούκλα στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved