Μαρία-Ολυμπία: Ημέρες ξεγνοιασιάς για την πριγκίπισσα (photos)
VIP Life

Μαρία-Ολυμπία: Ημέρες ξεγνοιασιάς για την πριγκίπισσα (photos)

Μαρία-Ολυμπία, αφού γιόρτασε την ημέρα της αποφοίτησής της στη Νέα Υόρκη, ζει μέρες ξεγνοιασιάς, κάνοντας μίνι διακοπές ως τελειόφοιτη.

Η 23χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη μόδα και τη φωτογραφία από το New York University, κάνοντας περήφανους τους γονείς της, τον πρίγκιπα Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ, που ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να βρεθούν δίπλα στην κόρη τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή της.

Μαζί με τους γονείς της ήταν και τα δύο από τα τέσσερα αδέρφια της ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν στην Ουάσιγκτον, και ο Αχιλλέας-Ανδρέας.

Γιορτάζοντας την ανεξαρτησία της η Μαρία-Ολυμπία, πέρασε μερικές μέρες με την κολλητή της φίλη, το μοντέλο Έλα Ρίτσαρντς, η οποία εκτός από εγγονή του Κιθ Ρίτσαρντς και της Ανίτα Πάλεμπεργκ, που υπήρξε επίσης μοντέλο, είναι αστέρι από μόνη της αφού έχει ήδη περπατήσει στις πασαρέλες διάσημων οίκων.

Οι δύο γκλάμορους φίλες ανέβασαν τις απαραίτητες φωτογραφίες στα social media με την λεζάντα «φίλες για πάντα», εγκαινιάζοντας την καλοκαιρινή περίοδο που αναμένεται γεμάτη όμορφα ταξίδια και πάρτι. Άλλωστε, η Μαρία-Ολυμπία, ως μέλος του διεθνούς τζετ σετ, ακολουθεί έναν χλιδάτο τρόπο ζωής.

Περνάει τα καλοκαίρια της στα νησιά Χάρμπορ, στις Μπαχάμες, στην Ελλάδα, αλλά και στη Μεσόγειο με γιοτ.

Κι όπως είναι φυσικό, δεν λείπει από τις πρώτες θέσεις στις πασαρέλες κορυφαίων fashion shows, ούτε από τα πάρτι των jet setters σε Ευρώπη και Αμερική.

Γεννημένη για τη μόδα

Η Μαρία-Ολυμπία ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της, η οποία επίσης έχει τεράστια αγάπη για τη μόδα και είναι μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες καριέρας με τη σειρά ρούχων για παιδιά που δημιούργησε να έχει κερδίσει ακόμα και το δύσκολο βρετανικό καταναλωτικό κοινό.

Κληρονόμησε το πάθος της μητέρας της για τη μόδα και, όπως έχει πει η Μαρί Σαντάλ, «ήταν περίπου τριών ετών, όταν μου ζητούσε κάθε μέρα να φοράει διαφορετικό φόρεμα.

Είχε εξαιρετική αντίληψη του εαυτού της και ήξερε ποιο ήθελε να είναι το στιλ της».

Σήμερα η Μαρία-Ολυμπία, με τους 161.000 followers στο Instagram, σκοπεύει να εξελίξει το αντικείμενο των σπουδών της πάνω στη μόδα και τη φωτογραφία, ενώ ήδη αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο πρόσωπο στη βιομηχανία της μόδας.

Έχει εργαστεί ως μαθητευόμενη στο Dior’s Couture, σε ηλικία 17 ετών, ενώ έχει ποζάρει και ως μοντέλο για τα περιοδικά «Teen Vogue», «Town & Contry», «Hola!», «Tatler» και «W».

Τον Ιούνιο του 2017, η Μαρία-Ολυμπία περπάτησε στην πασαρέλα για τον οίκο μόδας «Dolce & Gabbana», αλλά και σε πασαρέλα στη Σαγκάη ως μούσα του διάσημου σχεδιαστή Μάικλ Κορς.

Στις αρχές του χρόνου λάνσαρε σειρά με chic μπαλαρίνες που φέρουν το όνομα της, σε συνεργασία με διάσημο brand παπουτσιών.

Πηγή: Reallife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved