Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών: Λαμπερή βραδιά για καλό σκοπό και πολλούς επώνυμους (photos)
VIP Life

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών: Λαμπερή βραδιά για καλό σκοπό και πολλούς επώνυμους (photos)

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών: Το θεραπευτικό κέντρο εξαρτημένων ατόμων “Αυτογνωσία” γιόρτασε 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας με ένα μεγάλο party στο ”Padam” στη Γλυφάδα.

 

Το θεραπευτικό κέντρο εξαρτημένων ατόμων “Αυτογνωσία” γιόρτασε στις 26 Ιουνίου, ανήμερα της Πςαγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, τα 10 χρόνια λειτουργίας του στο all day bar restaurant “Padam” στη Γλυφάδα (Πανδώρας 18) με την υποστήριξη της εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων & δημοσίων σχέσεων “Beautiful People” PR - Events αλλά και πολλών εκπροσώπων της showbiz, της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού.

To παρών στο anniversary party έδωσαν και οι ambassadors της καμπάνιας “Tell Us Your Story” που εδώ και χρόνια στηρίζουν σταθερά το πολύτιμο έργο του κέντρου, διαδίδοντας το μήνυμα της απεξάρτησης.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν μέσω της καμπάνιας του κέντρου “Tell Us Your Story” να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για το έργο της “Αυτογνωσίας” και να δοθεί ένα ακόμη ηχηρότερο μήνυμα για την απεξάρτηση.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για την ενίσχυση του θεραπευτικού κέντρου που έχει έδρα τον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης ενώ πολλοί ήταν οι καλεσμένοι που φόρεσαν το μοδάτο t-shirt που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους σκοπούς της ενίσχυσης της “Αυτογνωσίας”.

Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2008 από τον Κώστα Λαχανά και την Εύα Καρανάσιου, οι οποίοι κατάφεραν να βγουν νικητές από τις εξαρτήσεις. Ίδρυσαν έτσι το θεραπευτικό κέντρο “Αυτογνωσία” με βασικό πυλώνα την παροχή ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής θεραπείας στηριζόμενοι στις ατομικές ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.

Το κέντρο “Αυτογνωσία” αποτελεί ένα από τα πρώτα ιδιωτικά κέντρα θεραπευτικής διαδικασίας και συμβουλευτικής υποστήριξης που λειτούργησαν στη Θεσσαλονίκη, καταφέρνοντας να βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους χάρη στην αφοσίωση των δύο δημιουργών του, και τον επαγγελματισμό του προσωπικού του.

Η ομάδα του κέντρου αποτελείται από έμπειρους, πτυχιούχους θεραπευτές και συμβούλους ψυχικής υγείας αντιμετωπίζοντας ατομικά το κάθε άτομο και βοηθώντας το να απαλλαγεί από τις εξαρτήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved