Meghan Markle: Η «σιδηρά» δούκισσα, αλλάζει τις νταντάδες σαν τις... πάνες
VIP Life

Meghan Markle: Η «σιδηρά» δούκισσα, αλλάζει τις νταντάδες σαν τις... πάνες

Η Meghan Markle, δεν στεριώνει νταντά για τον γιο του πρίγκιπα Harry με τίποτα! 

Φήμες λένε ότι η περιέργειά της έχει... αφανίσει τους πάντες.

Αλλάζει τις νταντάδες σαν τις... πάνες η Meghan Markle, η οποία φέρεται ότι προσέλαβε την τρίτη κατά σειρά, επτά εβδομάδες αφού έφερε στον κόσμο τον γιο της.

Η πρώην σταρ της τηλεόρασης και νυν δούκισσα του Σάσεξ, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της PageSix, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι μάλλον δύσκολη στον ρόλο της εργοδότριας.

Πηγές από το βασιλικό περιβάλλον σπεύδουν να διευκρινίσουν, ωστόσο, σύμφωνα με τη «Sun», ότι η επιλογή νταντάς είναι ένα άκρως προσωπικό ζήτημα και η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι προφανώς θέλουν το καλύτερο για τον Αρτσι.
«Προφανώς υπάρχουν διαφορετικές ανάγκες για τα διαφορετικά στάδια της ζωής ενός μωρού.
Η πρώτη νταντά ήταν νυχτερινή νοσοκόμα» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού. Το αμερικανικό περιοδικό «Harper's Bazaar» ανέφερε στις αρχές Ιουνίου ότι μια νέα -βρετανικής καταγωγής- νταντά είχε προσληφθεί, αλλά «δεν θα έμενε στην αγροικία Φρόγκμορ και δεν θα δούλευε Σαββατοκύριακα».
Όπως και να έχει, η είδηση της αλλαγής νταντάδων αναζωπύρωσε τη φημολογία που θέλει τη Μαρκλ να είναι πολύ δύσκολη με τους συνεργάτες της. Οι φήμες άρχισαν τον περασμένο Νοέμβριο, με την παραίτηση της βοηθού της Μελίσα Τουάμπτι, η οποία στους έξι μήνες συνεργασίας κατέρρευσε.

Λίγες εβδομάδες αργότερα παραιτήθηκε και η ιδιαιτέρα του ζεύγους Σαμάνθα Κόεν, η οποία δούλευε 17 χρόνια για το παλάτι. Τον Ιανουάριο έφυγε ύστερα από έξι μήνες συνεργασίας και η προσωπική φρουρός της Μέγκαν.
Δεν είναι να αναρωτιέται λοιπόν κανείς πώς βγήκε το όνομα στη Μαρκλ, η οποία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», θέλει η βάπτιση του Αρτσι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να γίνει σε στενό κύκλο. Ο γιος του πρίγκιπα Χάρι θα βαπτιστεί στο παρεκκλήσι του Γουίντσορ, όπου βαπτίστηκαν ο πατέρας και ο θείος του, Γουίλιαμ, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι νονοί.

Πάντως, αυτή η απόφαση έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς, όπως επισημαίνουν οι περί το παλάτι, δεν είναι δυνατόν να κάνεις πανάκριβη ανακαίνιση στην κατοικία σου με χρήματα των φορολογουμένων και να θέλεις να κρατήσεις μια τέτοια τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved