Τι ψιθύρισε η Meghan Markle σε διάσημο μουσικό- Το «καρφί» της που έκανε το γύρο του κόσμου (video)
VIP Life

Τι ψιθύρισε η Meghan Markle σε διάσημο μουσικό- Το «καρφί» της που έκανε το γύρο του κόσμου (video)

Η Meghan Markle βρίσκεται καθημερινά στα φώτα της δημοσιότητας για διάφορους λόγους.

Τα media φαίνεται ότι από την αρχή δεν είδαν με τα καλό μάτι τη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry και έτσι έχουν βάλει στο στόχαστρο την προσωπική της ζωή.

Η Meghan Markle νιώθει να πνίγεται από τον ντόρο που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά της, αλλά και την προσωπική της ζωή, η οποία λόγω θέσης είναι εκτεθειμένη.

Η Δούκισσα του Σάσεξ και ο πρίγκιπας Harry πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στην επίσημη προβολή της ταινίας «The Lion King». Εκεί, μεταξύ άλλων συνάντησαν και τον Pharell Williams , ο οποίος έχει γράψει την μουσική της ταινίας.

Το πριγκιπικό ζευγάρι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του και φυσικά ο διάλογός τους είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Pharell Williams τους συνεχάρη για τον γάμο και τη γέννηση του γιου τους λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ένωσή σας. Η αγάπη είναι κάτι υπέροχο. Είναι θαυμάσιο. Ποτέ μην την πάρετε ως δεδομένη, απλά ήθελα να σας το πω, ότι σημαίνει πολλά για πολλούς από εμάς. Σοβαρά. Είναι σημαντικό. Σας στηρίζουμε» είπε ο 46χρονος και η Meghan ακούγεται στο video να απαντά.

«Σε ευχαριστούμε. Δεν μας το κάνουν εύκολο».

Το «καρφί» της Meghan Markle σύμφωνα με τα ξένα Μέσα πήγαινε στην κριτική που δέχονται από τον Βρετανικό Τύπο για την απόφασή τους να μεγαλώσουν τον γιο τους Archie Harison Mountbatten Windsor σαν απλό πολίτη.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντησή τους στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε τι είπαν στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved