Τεό Νιάρχος: Αυτή είναι η καλλονή σύντροφός του (photos)
VIP Life

Τεό Νιάρχος: Αυτή είναι η καλλονή σύντροφός του (photos)

Με ένα ταξίδι στη Ρώμη, γιόρτασαν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους, ο Τεό Νιάρχος και η καλλονή Καμίλ Ρόου, οι οποίοι αναμένεται να κάνοουν πέρασμα και από τη Μύκονο.

Είχαμε καιρό να δούμε κοινό ενσταντανέ του ζευγαριού και κάποιοι έσπευσαν να υποθέσουν ότι ο μικρότερος γιος της οικογένειας Νιάρχου, δεν άντεξε το ατίθασο μοντέλο.

Τα σενάρια του χωρισμού διαψεύστηκαν όταν οι δυο τους αποφάσισαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες τους από το ρομαντικό τους ταξίδι στη Ρώμη. Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και μόλις έκλεισε τον πρώτο χρόνο ευτυχίας.

Ο Τεό και η Καμίλ, γνωρίστηκαν πέρυσι τον Ιούλιο σε μία από τις εξόδους τους στη Νέα Υόρκη και από τότε είναι αχώριστοι. Τον Ιανουάριο, μάλιστα, ταξίδεψαν μέχρι την Ανταρκτική με τη θαλαμηγό της οικογένειας Νιάρχου, μέσα στην οποία ήταν και αρκετά από τα μέλη της που γνωρίστηκαν εκεί με το όμορφο μοντέλο.

Η 29χρονη Καμίλ υπήρξε σύντροφος του ηθοποιού Ρόμπερτ Πάτινσον αλλά και ενός από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές της Αγγλίας του Χάρι Στάιλς.

Το book της περιλαμβάνει σημαντικές δουλειές και ισχυρά συμβόλαια με διεθνή brands, ενώ η φήμη της έγινε τεράστια, όταν το 2016 κέρδισε τον τίτλο της Playmate και περπάτησε στην πασαρέλα του fashion show της Victoria Secret.

Επίσης έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως το «Our day will come».

Φυσικά δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο Τεό θέλησε να επισκεφθεί τη Ρώμη και κυρίως τα μουσεία της. Ο μικρότερος γιος του Φίλιππου Νιάρχου δεν είναι ο μοναδικός της οικογένειας που ασχολείται με την τέχνη.

Άλλωστε, ο παππούς του, Σταύρος Νιάρχος, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης παγκοσμίως διαθέτοντας μια προσωπική συλλογή αξίας δισεκατομμυρίων. Το ίδιο ισχύει και για τον πατέρα του, ο οποίος πέραν του ότι είναι επίσης συλλέκτης έργων τέχνης είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά τον Αντί Γουόρχολ.

Ο Τεό, ο μικρός αδελφός της Ευγενίας και του Σταύρου Νιάρχου, πρόκειται να απασχολήσει περισσότερο τον ελληνικό Τύπο με την προσωπική του ζωή, καθώς αναμένεται να βρεθεί στη Μύκονο, όπου η αδελφή του διατηρεί μπουτίκ με κοσμήματα που υπογράφει Venyx.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές του ζεγυαριού στη Ρώμη:

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved