Φίλιππος Γλύξμπουργκ: Full in love επί ελληνικού εδάφους (photos)
VIP Life

Φίλιππος Γλύξμπουργκ: Full in love επί ελληνικού εδάφους (photos)

Ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου και της Άννας- Μαρίας, Φίλιππος δεν θα μπορούσε να μην λατρεύει την Ελλάδα.

Αυτές τις ημέρες, ο μικρότερος γιος της τέως βασιλικής οικογένειας, βρίσκεται στην χώρας μας με την σύντροφό του Νίνα Φλορ και κάνουν κρουαζιέρα με τη θαλαμηγό του στα ελληνικά νησιά.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η πολυεκατομμυριούχος σύντροφός του επισκέπτονται μικρά νησάκια στις Κυκλάδες προκειμένου ν ‘ απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόκειται, για ένα ζευγάρι ερωτευμένο και χαμηλών τόνων που θέλει να περνάει χρόνο μαζί, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο είναι αυξημένες.

Η Νίνα Φλορ είναι διευθύντρια δημιουργικού τμήματος της αεροπορικής εταιρίας που έχει ιδρύσει ο πατέρας της και θεωρείται η κορυφαία εταιρία ιδιωτικών μετακινήσεων. Παράλληλα, εκείνη βρίσκεται συχνά στο νησί Μπενγκέρα, όπου ολοκληρώνει ένα πολυτελές ξενοδοχείο με ένα κέντρο προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο Φίλιππος και η Νίνα δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στο Instagram όπου μας δείχνουν τον έρωτά τους και τα όμορφα νησιά που επισκέπτονται. Μαζί τους είναι και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Θεοδώρα Ουέρ και ο σύζυγός της εφοπλιστής Αντώνης Χανδρής.

Δείτε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved