Η Μαρία-Ολυμπία έχει γενέθλια και τα γιορτάζει (ξανά) στην Ελλάδα (photos+videos)
VIP Life

Η Μαρία-Ολυμπία έχει γενέθλια και τα γιορτάζει (ξανά) στην Ελλάδα (photos+videos)

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, κόρη του Παύλου, η Μαρία Ολυμπία είχε τα γενέθλιά της χθες και τα γιόρτασε οικογενειακά στο Πόρτο Χέλι

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές όπου ήδη η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βρίσκονταν στη Μύκονο για τις διακοπές τους, η Μαρία Ολυμπία θέλησε φέτος να περάσει αυτήν την ξεχωριστή ημέρα της με τους δικούς της ανθρώπους.

Μάλιστα, η Μαρία Ολυμπία έκοψε όχι μία αλλά δύο τούρτες. Μία έτοιμη από ζαχαραλοπλαστείο και μία χειροποίητη την οποία μάλιστα ανέλαβε να κόψει η ίδια, χωρίς όμως μεγάλη προθυμία καθώς όπως θα δείτε και στο βίντεο, δεν είναι το μεγαλύτερο ατού της να κόβει καλά κομμάτια.

Όπως και να έχει, η νεαρή καλλονή η οποία θεωρείται στην Ευρώπη μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες στα κοσμικά σαλόνια αλλά και influencer, το καταδιασκέδασε, πήρε πολλή αγάπη και αγκαλιές από τα αδέλφια της και τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά έδειχνε πολύ χαρούμενη.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά αλλά και τις συγκινητικές αναρτήσεις της μητέρας της με φωτογραφίες της Μαρίας-Ολυμπίας από τα παιδικά της χρόνια.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τη Μαρία Ολυμπία να προσπαθεί να... κόψει την τούρτα της για να σερβίρει στους παρευρισκόμενους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved