Ποια είναι η Ρωσίδα καλλονή που θα παντρευτεί τον Σταύρο Νιάρχο; (photos)
VIP Life

Ποια είναι η Ρωσίδα καλλονή που θα παντρευτεί τον Σταύρο Νιάρχο; (photos)

Ο Σταύρος Νιάρχος ετοιμάζεται να μπει στο club των παντρεμένων, καθώς αρραβωνιάστηκε την σύντροφό του, Ντάσα Ζούκοβα.

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο Σταύρος Νιάρχος έκανε πρωτοχρονιά μαζί της, αλλά και με τους φίλους της στο Περού.

Οι δυο τους είναι χαμηλών τόνων, αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ οι κοινές τους φωτογραφίες όλο αυτό το διάστημα είναι λίγες.

Ο Έλληνας εφοπλιστής, θέλησε να επισημοποιήσει τη σχέση τους και έτσι σύντομα αναμένεται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Βέβαια, για την Ρωσίδα καλλονή, αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος, καθώς, η Ντάσα Ζούκοβα έγινε ευρέως γνωστή όταν παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Βέβαια, μετά τον χωρισμό τους, εκείνη κατάφερε να μην μείνει στη σκιά του και να ξεχωρίσει για την δική της πορεία, η οποία είναι λαμπρή.

Η Ντάρια όπως κανονικά είναι το όνομά της, είναι κόρη ενός μεγιστάνα πετρελαίου και η μητέρα της μοριακή βιολόγος. Γεννήθηκε στη Μόσχα το 1981 αλλά από τα δέκα της χρόνια έζησε στις ΗΠΑ με τη μητέρα της, αφού οι γονείς της είχαν χωρίσει.

Σήμερα, η Ντάσα – όπως την αποκαλούν οι φίλοι της- είναι ιδρύτρια του μουσείου Garage στη Μόσχα, καθώς αγαπάει τη σύγχρονη Τέχνη. Η συλλογή του μουσείου διαθέτι περίπου 500.000 έγραφα για την Τέχνη στις μεγάλες ρωσικές πόλεις και το υλικό του χρησιμοποιείται σε διεθνή ερευνητικά προγράμματα.

Παράλληλα, με την δραστηριότητά της στον χώρο των εικαστικών, η Ντάσα Ζούκοβα ασχολήθηκε και με την δημοσιογραφία. Το 2009 βρέθηκε στο τιμόνι του περιοδικού «POP» ενώ έναν χρόνο μετά παραιτήθηκε και εξέδωσε το δικό της περιοδικό με τίτλο «Garage» το οποίο ασχολείται με τη μόδα και τη Τέχνη.

Δείτε φωτογραφίες της Ντάσα Ζούκοβα στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved