H άγνωστη πλευρά της Μαρέβας Μητσοτάκη! (photos)
VIP Life

H άγνωστη πλευρά της Μαρέβας Μητσοτάκη! (photos)

Λένε πως πίσω από έναν ισχυρό άνδρα υπάρχει πάντα μία δυναμική γυναίκα. Και στην περίπτωση της Μαρέβας Μητσοτάκη, ισχύει στο 100%! 

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι μόνο αυτό που επιμελώς θέλει να δείχνει προς τα έξω ως εικόνα της. Είναι πολλά παραπάνω και σίγουρα πρώτα και πάνω απ' όλα είναι το μεγάλο στήριγμα του πρωθυπουργού.

Όμως είναι και μία σύγχρονη γυναίκα η οποία μοιράζει την καθημερινότητά της ανάμεσα στην επιχειρηματική της δραστηριότητα με τη φίρμα ρούχων Zeus+Dione και την οικογένειά της.

Τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πρωθυπουργό, η 22χρονη Σοφία, ο 20χρονος Κωνσταντίνος και η 16χρονη Δάφνη είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Ειδικά τώρα που και τα τρία τους, την έχουν απόλυτη ανάγκη.

Η μεγάλη, η Σοφία, τον περασμένο Απρίλιο αποφοίτησε από το κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins, όπου σπούδασε Δημόσια Υγεία. Και φυσικά, η ευτυχής μαμά ήταν η πρώτη που την ημέρα της αποφοίτησής της βρισκόταν κοντά της να καμαρώνει για εκείνη και την κατάκτηση του στόχου της.

Ο Κωνσταντίνος, έχοντας αποφοιτήσει από το Κολέγιο Αθηνών και τώρα σπουδάζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Όσο για τον βενιαμίν της οικογένειας, τη μικρή Δάφνη, είναι μαθήτρια Λυκείου και εννοείται πως έχει απόλυτη εξάρτηση από τη μητέρα της.

Αυτή είναι η άλλη, άγνωστη πλευρά της Μαρέβας Μητσοτάκη. Αυτή της τρυφερής μαμάς που είναι πάντα κοντά στα παιδιά της όταν την έχουν ανάγκη.

Δείτε φωτογραφίες της μαζί τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved