Και ενώ τους χωρίζουν, εκείνη ανέβασε την πιο τρυφερή φωτό του γάμου τους, ανήμερα της επετείου τους
VIP Life

Και ενώ τους χωρίζουν, εκείνη ανέβασε την πιο τρυφερή φωτό του γάμου τους, ανήμερα της επετείου τους

Τι κι αν οι φήμες χωρισμού δίνουν και παίρνουν; Εκείνοι είναι μαζί, είναι καλά και μάλιστα είδαμε και την πιο όμορφη κοινή τους φωτογραφία.

Σύμφωνα με τις φήμες, το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι αντιμετωπίζει την πρώτη κρίση στο γάμο του και πολλά προβλήματα.
Αφορμή για αυτές τις φήμες στάθηκαν οι ξεχωριστές τους εμφανίσεις, όπως για παράδειγμα η εμφάνιση του πρίγκιπα Νικόλαου στην Πάρο και της Τατιάνας Μπλάτνικ σε εστιατόρια της Αττικής για φαγητό.
Η απουσία της Τατιάνας Μπλάτνικ στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια του σωματείου ΕΛΠΙΔΑ στο Ζάππειο Μέγαρο συζητήθηκε αρκετά, καθώς η ίδια είναι ιδρυτικό μέλος του Elpida Youth, της νεολαίας της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Επίσης και στο Λονδίνο, στο φιλανθρωπικό γκαλά του The Hellenic Initiative, που οργανώθηκε από τους Έλληνες της διασποράς και τιμήθηκαν δύο σωματεία για το σπουδαίο έργο τους στη χώρα μας, ο πρίγκιπας Νικόλαος δεν ήταν εκεί για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του σύζυγο, που ήταν η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης.
Η Τατιάνα Μπλάτνικ όμως, φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες χωρισμού, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με αφορμή την επέτειο του γάμου τους.
«9 years ago we embarked on an amazing adventure together ... Thank you for always standing by my side - happy anniversary @skylightchaser 💙 🇬🇷 🌟 #timeflies #happydays #grateful #greece #spetses», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved