Πωλείται η έπαυλη του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα – Το αστρονομικό ποσό και η απόφαση (photos)
VIP Life

Πωλείται η έπαυλη του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα – Το αστρονομικό ποσό και η απόφαση (photos)

Το «παλάτι» του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα στην περιοχή της Γλυφάδας βγήκε προς πώληση, η πρώην σύζυγό του Σοφία Γιαννικοπούλου έζησε δύσκολες στιγμές εκεί.

Το προηγού­μενο διάστημα ξεναγήθηκε στην πολυτελή έπαυλη της Γλυφάδας ένας ενδιαφερόμενος αγοραστής!

To εμβαδού 1.000 .μ. και αξίας 6.000.000 ευρώ -όπως είχε εκτιμηθεί - ανάκτορο επί της οδού Αγίου Γεράσι­μου άνοιξε τις πόρτες του σε έναν επιχειρηματία ιδιοκτήτη ΚΤΕΟ, προκειμένου να αξι­ολογήσει τι αγοράζει. Σε αυτό το πανάκριβο οί­κημα με την ιδιωτική φύλαξη, την υπέροχη θέα, τα έργα τέ­χνης, τα πανάκριβα αντικεί­μενα, τη χολιγουντιανή αρ­χιτεκτονική και τη ζεν ατμό­σφαιρα κανείς δεν θα μπορούσε να αντισταθεί, αν οι τραπεζικές καταθέσεις του το επέτρεπαν.

Στις συζητήσεις που ακολούθησαν μεταξύ των ενδιαφερόμενων πλευρών, ιδιοκτήτριας και αγοραστή, όλα έδειχναν πως η μετα­βίβαση ήταν σε καλό δρόμο. Ωστόσο, όπως ανέφερε η ίδια πηγή, η πώληση δεν προχώρησε.

Γιάννης Κούστας - Σοφία Γιαννικοπούλου
Γιάννης Κούστας - Σοφία Γιαννικοπούλου

«Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τα πράγματα χάλασαν. Μια αναπνοή από την εκχώρηση του ακινή­του στον επιχειρηματία και όλα τινάχτηκαν στον αέρα» είπε στην εφημερίδα πρόσωπο από το στε­νό περιβάλλον της πρώην ηθοποιού.

Οπως έχει παραδεχτεί σε φιλικά της πρόσωπα η Σοφία Γιαννικοπούλου, ένας από τους βασικούς λόγους που την οδήγη­σαν στην απόφαση της να πουλήσει το σπίτι ήταν οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε πριν από ενάμιση χρό­νο, όταν βρέθηκε στα χέρια κακοποιών, που εισέβα­λαν στο εσωτερικό με σκοπό να τη ληστέψουν.

Ο τρό­μος που βίωσε μαζί με τις κόρες της και το υπηρετικό προσωπικό αυτά τα μαρτυρικά λεπτά έχουν στοιχειώ­σει από τότε το μυαλό της, με αποτέλεσμα να ζει ξανά και ξανά τις εφιαλτικές στιγμές. Στις καταθέσεις της η πρώην σύζυγος του γνω­στού εφοπλιστή Γιάννη Κούστα είχε αποκαλύψει λε­πτό προς λεπτό όσο είχαν συμβεί τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου 2018, όταν οι τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει στο σπί­τι της στην οδό Αγίου Γερα­σίμου στη Γλυφάδα, άγνω­στο πώς.

Γιάννης Κούστας - Σοφία Γιαννικοπούλου
Γιάννης Κούστας - Σοφία Γιαννικοπούλου

Οι εισβολείς, που μιλούσαν ελληνικά, ακινητο­ποίησαν πρώτα τον οικιακό βοηθό και ης δύο κόρες της και στη συνέχεια ανάγκασαν την ίδια με απειλές να ανοίξει τα χρηματοκιβώτια που υπήρχαν στο σπίτι. Έτσι, άρ­παξαν από αυτά μετρητά συνολικού ύψους 250.000 ευρώ, αλλά και κοσμήματα, των οποίων η αξία ανέρ­χεται σε περίπου 4.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τη Σοφία Γιαννικοπούλου! Στο σπίτι -σύμφωνα με την Αστυ­νομία- δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης, ενώ η ει­σβολή είχε καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα πα­ρακολούθησης.

Το ποσό αποκαλύπτεται στις ακόλουθες φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved