Η Markle σνομπάρει την βασίλισσα Ελισάβετ- Δεν φαντάζεστε τι είπε για να μην πάει στο εξοχικό της
VIP Life

Η Markle σνομπάρει την βασίλισσα Ελισάβετ- Δεν φαντάζεστε τι είπε για να μην πάει στο εξοχικό της

Όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο εξοχικό της στην Σκωτία.

Και μπορεί, άλλοι να πέταγαν τη σκούφια τους για να βρεθούν εκεί, δεν φαίνεται πως ισχύει το ίδιο και για την Meghan Markle, η οποία αποφεύγει τέτοιου είδους οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, κάθε χρόνο, βρίσκεται στο κτήμα της στη Σκωτία για δυο ολόκληρους μήνες και πλέον η οικογενειακή συγκέντρωση έχει γίνει θεσμός.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και οι Kate Middleton βρίσκονται ήδη εκεί, παρά το γεγονός ότι σε λίγες μέρες τα παιδιά τους θα ξεκινήσουν το σχολείο.

Αντίθετα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle ενημέρωσαν πώς δεν θα καταφέρουν να δώσουν το παρόν.

Ο λόγος;

Σύμφωνα με άνθρωπο που μίλησε στην Sun, η Meghan Markle υποστήριξε πώς δεν μπορούν να κάνουν αυτό το ταξίδι επειδή το παιδί της είναι αρκετά μικρό.

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες, ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle είχαν ταξιδέψει στην Ίμπιζα για μια εβδομάδα και μάλιστα είχαν μαζί τους τον γιο τους Άρτσι, όπως και όταν ταξίδεψαν και στη Γαλλία στο εξοχικό του Έλτον Τζον.

Ταξίδια, που σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων καθώς μέσα σε έντεκα μέρες, το ιδιωτικό αεροσκάφος του πρίγκιπα Χάρι έκανε τέσσερις πτήσεις και αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι πρόκειται για οικολογική καταστροφή, με τον Χάρι ν' απαντάει για την πράξη του αυτή.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν προγραμμάτισαν να πάνε στο Μπαλμόραλ αυτό το καλοκαίρι επειδή πιστεύουν πως ο Άρτσι είναι πολύ μικρός. Κι αυτό είναι λίγο περίεργο, καθώς η ηλικία του δεν τους εμπόδισε να τον πάρουν μαζί τους στην Ίμπιζα για μία εβδομάδα ή στην συνέχεια στο εξοχικό του Έλτον Τζον στην Γαλλία. Αν θέλουν ιδιωτικότητα ή προστασία, δεν υπάρχει πιο προστατευμένο ή ιδιωτικό μέρος από το σπίτι της βασίλισσας Ελισάβετ στην Σκωτία», είπε συγκεκριμένα η πηγή στην Sun.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved