Πρόβα νυφικού για τη Θεοδώρα Γλύξμπουργκ - Ποια σχεδιάστρια της ράβει το νυφικό (photos)
VIP Life

Πρόβα νυφικού για τη Θεοδώρα Γλύξμπουργκ - Ποια σχεδιάστρια της ράβει το νυφικό (photos)

Πρόβα νυφικού για τη Θεοδώρα Γλύξμπουργκ! Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στο ατελιέ μαζί με τη μητέρα της, Αννα - Μαρία.

Η «Θεοδώρα της Ελλάδας», όπως συ­στήνεται στα social media, λίγο πριν ανέ­βει τα σκαλιά της εκ­κλησίας με τον αρραβωνιαστικό της, δικηγόρο Μάθιου Κoυμάρ, εμπιστεύτηκε τη διάσημη σχεδιάστρια για να δημιουργήσει για εκείνη το κατάλ­ληλο νυφικό φόρεμα για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της.

Να θυμίσουμε πως ο έρωτας του ζευγαριού έγινε γνωστός τον Μάιο του 2016, όταν παρευρέθησαν στον γάμο φίλων τους από την Ινδία.

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αφέθηκε στα χέρια της σχεδιάστριας για να βρει το κατάλληλο νυφικό για τον γάμο της.

Λίγους μήνες αργότερα, η Θεοδώρα ανέβασε τρυφερά στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της από ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη και τον χειμώνα του 2018 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, με την οικογένεια της νύφης να κάνει την ακόλουθη δήλωση:

«Οι μεγαλειότητες τους, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος και η βασίλισσα Αννα - Μαρία, είναι ευτυχείς να ανακοινώσουν τη δέσμευση της μικρότερης κόρης τους Θεοδώρας με τον κ. Ματθαίο Κουμάρ».

«Ευτυχία και ενθουσιασμός»
«Ευτυχία και ενθουσιασμός»

Σχόλια μετά τον αρραβώνα έκανε και η ίδια Θεοδώρα, ανεβάζοντας κοινές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της:

«Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό μας. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άνδρα. Σ' αγαπώ, Ματ».

Πλέον, η Θεοδώρα κάνει πρόβα νυφικού και, όπως γράφουν ξένα μέσα, το ζεύγος ετοιμάζεται να ενωθεί με γάμο σε μια τελετή άκρως βασιλική. Μάλιστα, το «παρών» θα δώσει η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία είναι και νονά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved