Αθηνά Ωνάση: Η κίνηση ματ που κάνει το γύρο του κόσμου (photos)
VIP Life

Αθηνά Ωνάση: Η κίνηση ματ που κάνει το γύρο του κόσμου (photos)

Κεραυνοβόλος «έρωτας» χτύπησε τη «χρυσή» κληρονόμο Αθηνά Ωνάση και, μη μπορώντας να αντέξει ούτε λεπτό μακριά του, κατάφερε έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις να «αρπάξει» ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα άλογα των τελευταίων ετών.

Το άλογο το «άρπαξε» μέσα από την αγκαλιά της πανέμορφης αμαζόνας Σούζαν Φιτζπάτρικ.

Την είδηση της πώλησης του αλόγου, που ακούει στο όνομα «Fellow Castlefield», έκανε γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες η 20χρονη Ιρλανδή ιππέας, η οποία το αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική της σελίδα Facebook, αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες μαζί του και ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρεται στη νέα του ιδιοκτήτρια.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να εκπαιδεύσω ένα τέτοιο άλογο τα τελευταία έξι χρόνια», λέει η Φιτζπάτρικ και προσθέτει:

«Είχαμε μεγάλες επιτυχίες μαζί. Είμαι λυπημένη που τον βλέπω να φεύγει, όμως να ευχηθώ στην Αθηνά κάθε επιτυχία, ευτυχία και ευχαρίστηση».

Το φλερτ της Αθηνάς Ωνάση με τον «Fellow Castlefield» κρατά από την εποχή που οι επιτυχίες και τα μετάλλια της Σούζαν σε μεγάλους αγώνες άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο, με τελευταία τη συμμετοχή της τον περασμένο Αύγουστο στο Κύπελλο Εθνών στο Δουβλίνο, όπου άλογο και αναβάτρια κατάφεραν να εξασφαλίσουν στο Grand Prix την 4η θέση.

Αυτό ήταν και το «κερασάκι στην τούρτα» για την Αθηνά, που έβαλε στόχο με την απόκτηση του να μεγαλώσει κι άλλο τη λίστα των αλόγων της (εννέα τον αριθμό), τα οποία ζουν και εκπαιδεύονται στους υπερσύγχρονους στάβλους της Βαλκένσαουαρντ της Ολλανδίας.

Πολλοί μάλιστα θεωρούν πως με το συγκεκριμένο άλογο, ηλικίας 9 ετών, η Αθηνά Ωνάση, έπειτα τα από σειρά εντατικών προπονήσεων μαζί του, θα καταφέρει να κάνει ένα δυνατό comeback στους αγώνες, όπου θα συμμετάσχει με τα χρώματα της Ελλάδας.

Το διέψευσε

Ανάμεσα σε αυτούς και ο γοητευτικός Ιταλός ιππέας Αλμπέρτο Ζόρζι, τον οποίο πολλά σκανδαλοθηρικά sites προσπάθησαν να χρεώσουν στην Αθηνά Ωνάση ως το νέο της αμόρε.

Ωστόσο, εκείνος ξεκαθάρισε το μέχρι πρότινος θολό τοπίο, λέγοντας πως η μοναδική σχέση που είχε με τη «χρυσή» κληρονόμο ήταν οικονομικής φύσης, αφού από εκείνη αγόρασε πριν από λίγα χρόνια τον «Cornetto K», το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της Αλβάρο ντε Μιράντα.

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται μάλιστα πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα άλογα με ιρλανδική καταγωγή, αφού δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την αγορά του «Rubinu», που ανήκε στον Ιρλανδό αναβάτη Μάικλ Ντάφι.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved