Μαργαρίτα Παπανδρέου: Παλικάρια σφάζονται στην ποδιά της (Photos)
VIP Life

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Παλικάρια σφάζονται στην ποδιά της (Photos)

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου και κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, είναι ένα κορίτσι πολύ χαμηλών τόνων, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή, η οποία όμως τον τελευταίο καιρό έχει πάρει παράξενη τροπή…

Η όμορφη κόρη του πρώην Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της Άντας ήταν για πολλά χρόνια ερωτευμένη με τον τενίστα και φοιτητή της Ιατρικής Χάρη Καπόγιαννη και μάλιστα οι δύο τους ζούσαν μαζί στο Ηράκλειο της Κρήτης, με πολλούς να περιμένουν το γάμο τους να ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα.

Όμως, τον τελευταίο καιρό, τα πάντα ανατράπηκαν στην προσωπική της ζωή και η όμορφη Μαργαρίτα φαίνεται ότι είναι πλέον ερωτευμένη με έναν άλλον άντρα.

Η όμορφη Μαργαρίτα έκανε την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο, Νίκο, στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο.

Οι δυο τους μάλιστα, μαζί με τον πατέρα της, βρέθηκαν μετά τη λήξη συναυλίας, στα παρασκήνια προκειμένου να συγχαρούν τον μεγάλο συνθέτη και τότε ήταν που ο γοητευτικός Νίκος έγινε αντιληπτός απ' τους φωτογράφους.

Η ίδια η Μαργαρίτα μίλησε γι’ αυτή τη σχέση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει πολλά:

«Είναι επιχειρηματίας, αλλά λόγω προσωπικής επιλογής του δε θα ήθελε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του», είπε χαρακτηριστικά η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου θέλοντας να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ciao, οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου πέντε μήνες μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη κιόλας στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη μεταξύ τους. Την περίοδο αυτή, η Μαργαρίτα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κρήτη, συνεχίζοντας παράλληλα το διδακτορικό της στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, με αντικείμενο τη Μοριακή Βιολογία. Ωστόσο, τελευταία βρίσκεται όλο και περισσότερο στην πρωτεύουσα για να είναι στο πλευρό του συντρόφου της.

Όλα αυτά αιφνιδίασαν όσους είχαν μείνει στο προηγούμενο επεισόδιο της προσωπικής ζωής της Μαργαρίτας, δηλαδή στη σχέση της με τον τενίστα Χάρη Καπόγιαννη. Η κόρη του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου, ζούσε μέχρι πρότινος το δικό της ρομαντικό παραμύθι στο πλευρό του αγαπημένου της και οι δύο ζούσαν μαζί στην Κρήτη.

Ο Χάρης Καπόγιαννης είχε κλέψει την καρδιά της κόρης του πρώην πρωθυπουργού όταν γνωρίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, στην Κρήτη, όπου η κόρη της Άντας και του Γιώργου Παπανδρέου έκανε το διδακτορικό της στο ΙΤΕ, με αντικείμενο τη Μοριακή Βιολογία, και εκείνος σπούδαζε Ιατρική (και οι δύο γονείς του είναι γιατροί, ενώ και εκείνος φαίνεται ότι θα ακολουθήσει το ίδιο λειτούργημα. Τότε γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας.

Η Μαργαρίτα πήγαινε σε όλους τους αγώνες του τενίστα, εκείνος είχε γνωρίσει τους γονείς της και όλα έδειχναν να πηγαίνουν θαυμάσια στη σχέση τους, η οποία όδευε προς την επισημοποίηση. Και κάπου εκεί... τα πράγματα χάλασαν, για λόγους που δεν γνωρίζει κανείς.

Όμως, όπως λένε άτομα από το πολύ στενό περιβάλλον της Μαργαρίτας, ο Χάρης Καπόγιαννης δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα αυτής της σχέσης και εξακολουθεί να διεκδικεί τη Μαργαρίτα, πιστεύοντας ότι όλα όσα συμβαίνουν αυτόν τον καιρό στην προσωπική της ζωή δεν είναι παρά μια αντίδραση και μια παρένθεση. Εξάλλου οι δύο τους έζησαν πάνω από τέσσερα χρόνια έναν θυελλώδη έρωτα που δεν ξεχνιέται εύκολα.

Παρόλα αυτά, όσοι ξέρουν τη Μαργαρίτα, λένε ότι έχει προχωρήσει αποφασισμένα στην προσωπική της ζωή και δεν σκοπεύει να επιστρέψει στον τενίστα, με την καρδιά της να χτυπάει πλέον στους ρυθμούς του επιχειρηματία, την ταυτότητα του οποίου προσπαθεί να προστατεύσει.

Όπως και τη σχέση τους…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved