VIP Life

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Σκληρός ο Κάρολος! Τέλος η «λευκή επιταγή» (Photos)

Ένα θέμα που έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις.

Μία ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς έκαναν στην επίσημη ιστοσελίδα τους στο Instagram ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle το βράδυ της Τετάρτης (8-01). Το ζευγάρι ανακοίνωσε πως παραιτείται των δικαιωμάτων του στον βρετανικό θρόνο, επισημαίνοντας πως θα μοιράζονται τη ζωή τους ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Αμερική.

«Σκοπεύουμε να παραιτηθούμε από “ανώτερα” μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να στηρίζουμε πλήρως τη βασίλισσα.

Με τη δική σας ενθάρρυνση, κυρίως τα τελευταία χρόνια, νιώσαμε έτοιμοι να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή. Σχεδιάζουμε να ισορροπούμε τον χρόνο μας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μια ανακοίνωση που έχει φέρει τα πάνω – κάτω με τον πρίγκιπας Κάρολο να παίρνει σκληρά μέτρα μετά την απόφαση του ζευγαριού.

Όπως αναφέρουν οι Times, ο Κάρολος κόβει την «λευκή επιταγή». Κόβει δηλαδή τα χρήματα που λάμβαναν από την περιουσία του στην Κορνουάλη.

«Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να κόβει λευκή επιταγή πλέον στον γιο του», ανέφερε η πηγή χαρακτηριστικά στους Times.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved