Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο Νιάρχου-Ζούκοβα! Ερωτευμένη και η αδελφή του γαμπρού! (pics+vid)
VIP Life

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο Νιάρχου-Ζούκοβα! Ερωτευμένη και η αδελφή του γαμπρού! (pics+vid)

Γάμος Νιάρχου: Στο Σεν Μόριτς έγινε 24 ώρες νωρίτερα ο γάμος της χρονιάς, ή καλύτερα της δεκαετίας, αυτός του Σταύρου Νιάρχου με την πρώην σύζυγο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα

 
 

Ο γάμος έγινε σε ένα ειδυλλιακό και άκρως χειμερινό τοπίο, τις χιονισμένες παρυφές του Σεν Μόριτς όπου η οικογένεια Νιάρχου διαθέτει το δικό της πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο και φιλοξένησε τη χλιδάτη γαμήλια δεξίωση.

Σε αυτή παρευρέθηκαν 500 καλεσμένοι που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους, ανάμεσά τους διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, των γηπέδων αλλά και πάμπλουτοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές. Μεταξύ αυτών οι David Beckham, Gwyneth Paltrow και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Diane von Furstenberg.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το χώρο που φιλοξένησε τον γάμο και τη γαμήλια δεξίωση αλλά και τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από τον γάμο της δεκαετίας.

Η αδελφή του γαμπρού και ο νέος έρωτας

Η Ευγενία Νιάρχου η οποία είναι πιο κοσμική από τον αδελφό της και φωτογραφίες της φιγουράρουν στα πιο in περιοδικά του πλανήτη, φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα στη ζωή της και φυσικά βρέθηκε εδώ και μέρες στο Σεν Μόριτς προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του Σταύρου σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή της ζωής του.

Η Ευγενία, μάλιστα, ανέβασε και τις πρώτες φωτογραφίες της από το χιονισμένο Σεν Μόριτς να κάνει σκι και να απολαμβάνει όμορφες στιγμές με το... μωρό της, έναν γοητευτικό νεαρό, για τον οποίο όμως δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες της Ευγενίας Νιάρχου στο Σεν Μόριτς με το νέο της αγαπημένο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved