Χάρι και Meghan εγκαταλείπουν πλήρως τη βασιλική ζωή! Η νέα ανακοίνωση της βασίλισσας και το «αντίο»
VIP Life

Χάρι και Meghan εγκαταλείπουν πλήρως τη βασιλική ζωή! Η νέα ανακοίνωση της βασίλισσας και το «αντίο»

Το... θρίλερ Megxit φαίνεται πως φτάνει οριστικά και αμετάκλητα στο τέλος του μετά από νέα ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία αποχαιρετά με γλυκόπικρο τρόπο τον άτακτο εγγονό της Χάρι και του εύχεται, όπως και στην οικογένειά του καλή ζωή. 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ με νέα ανακοίνωσή της η οποία ισορροπεί ανάμεσα στην πικρία, την αγάπη αλλά και την αυστηρότητα, θέτει τα όριά της ως μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας και δείχνει την έξοδο από το παλάτι στον Χάρι και τη Maghan.

"Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της βασιλικής οικογένειας" αναφέρει, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα λοιπόν, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του θα αναφέρονται ως Χάρι, Δούκας του Σάσσεξ και η Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσσεξ.

Θα είναι ελεύθεροι να κάνουν όποια εμπορική συμφωνία επιθυμούν όμως επισημαίνεται ότι θα λαμβάνουν υπόψη τις "αξίες" της μοναρχίας.

Σύμφωνα με τη συμφωνία που έγινε στις δύο πλευρές και ανακοινώθηκε από το παλάτι, το ζευγάρι χάνει τους βασιλικούς του τίτλους και θα επιστρέψει τα 2,4 εκατ. λίρες των Βρετανών φορολογούμενων που σπατάλησε για την ανακαίνιση του σπιτιού του στο κάστρο του Γουίνδσορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι ακόμα στη Μεγάλη Βρετανία μετά από συνάντηση που είχε με τη Βασίλισσα, ενώ η Μέγκαν είναι στον Καναδά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved