Δήλωση-βόμβα της Meghan Markle: «Η απόφαση να φύγουμε από το παλάτι ήταν θέμα ζωής ή θανάτου» (pics)
VIP Life

Δήλωση-βόμβα της Meghan Markle: «Η απόφαση να φύγουμε από το παλάτι ήταν θέμα ζωής ή θανάτου» (pics)

Meghan Markle: Τοξικό το παλάτι -  Ο Harry απελευθερώθηκε χάρη σε εμένα!

 

«Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στον Harry» σχολίασε η Meghan Markle σε στενούς της φίλους για την απόφαση να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα και να ξεκινήσει μαζί της μια νέα ζωή στον Καναδά.

Σύμφωνα με φίλο της Μέγκαν, το ζευγάρι είχε σκοπό να αφαιρέσει τη λέξη «royal» από τον λογαριασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς όπως είπε η Μέγκαν πάντα θα θεωρούνται «βασιλικά πρόσωπα» ανεξάρτητα από το πού ζουν ή τι κάνουν».


Η ίδια τονίζει πως χάρη σε εκείνη αλλά και την αγάπη της για αυτόν ο Harry πήρε την απόφαση να εγκαταλείψουν το παλάτι. «Η αγάπη της για τον Χάρι, ήταν το κίνητρο για την απόφαση του» είπε ένας φίλος της πρώην Δούκισσας στην Daily Mail και πρόσθεσε: «Είπε ότι, όπως και εκείνη, ο Χάρι ένιωθε θλιμμένος και απλά δε μπορούσε να τον βλέπει να υποφέρει άλλο»


Διαβάστε τη συνέχεια στη galley που ακολουθεί:


Η ίδια θεωρούσε ότι η ζωή μέσα στην βασιλική οικογένεια ήταν καταπιεστική και δεν ήθελε τον Archie να μεγαλώσει σε ένα τέτοιο «τοξικό περιβάλλον», αφού και η δική της ψυχολογία ήταν πολύ κακή . Η απόφαση να φύγει ήταν πλέον θέμα ζωής ή θανάτου, όπως είπε ο φίλος της στη Daily Mail.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved