Τα βασιλικά σκάνδαλα που έκαναν τους γαλαζοαίματους να τρελαθούν (photos)
VIP Life

Τα βασιλικά σκάνδαλα που έκαναν τους γαλαζοαίματους να τρελαθούν (photos)

Kι όμως, ακόμη, κι οι βασιλικές οικογένειες έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά.

Πολλές είναι οι φορές που έχουν διαρεύσει ειδήσεις-σκάνδαλα, οι οιπίες έκαναν παλάτια και γόνους να κλονιστούν. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, κάποια και σας τα παρουσιάζουμε.

Η φιλία του Εδουάρδου με τον Χίτλερ

Ο βασιλιάς Εδουάρδος Η', που παραιτήθηκε από το βρετανικό θρόνο για να παντρευτεί τη δύο φορές διαζευγμένη Αμερικανίδα κοσμική Γουόλι Σίμπσον, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Αδόλφο Χίτλερ. Ο θείος της βασίλισσας Ελισάβετ, που κράτησε τον τίτλο του δούκα του Ουίνσδορ, και η σύζυγός του φημίζονταν για τη φιλία τους με τον Χίτλερ.

Η Σίμπσον συγκεκριμένα θεωρείται ότι παρέδιδε πληροφορίες στους Γερμανούς από έγγραφα του Εδουάρδου, ο οποίος δεν είχε εξασφαλίσει τη μυστικό­τητα τους. Η βρετανική κυβέρνηση έλαβε δραστικά μέτρα προκειμένου να διατηρηθεί κρυφή αυτή η σχέση, αλλά ένα ντοκουμέντο που δημοσι­εύτηκε το 1957 επιβεβαίωσε την πληροφορία.

Ο ανήλικος Κάρολος και το αλκοόλ

Στην ηλικία των 14 ο πρίγκιπας Κάρολος είχε παραγγείλει σε μια παμπ αλκοόλ. Ωστόσο, ο πρίγκιπας δεν γνώριζε ότι στην παμπ υπήρχε κι ένας ρεπόρτερ, ο οποίος κατέγραψε την είδηση. Το γεγονός έγι­νε γρήγορα βασιλικό σκάνδαλο, το οποίο αποτελούσε πρώτη είδηση σε όλες σχεδόν τις εφημερίδες για πολύ καιρό.

Ο Χάρι, η μαριχουάνα και το περιβραχιόνιο των Ναζί

Έχοντας παραδεχτεί στον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, ότι είχε καταφύγει πολλές φορές στο αλκοόλ, αλλά και στη μαριχουάνα, ο 17χρονος πρίγκιπας Χάρι είχε αφιερώσει μία μέρα σε κέντρο αποκατάστασης για τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός ήταν ένας τρόπος για να ενημερωθεί για όλες τις πιθανές συνέπειες γύρω από την κάνναβη, αλλά και τις άλλες ουσίες. Μάλιστα, ο Χάρι είχε καταγραφεί κάποτε από το φακό σε πάρτι μεταμφιεσμένων με περιβραχιόνιο Ναζί. Φυ­σικά, μετά, η βασιλική οικογένεια ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την προσβλητική εικόνα.

Η Σάρα Φέργκιουσον «πούλησε» το παλάτι

Ήταν το 1992 όταν οι Άγγλοι παπαράτσι βρήκαν τη γυμνόστηθη Σάρα Φέργκιουσον
να χαριεντίζεται με έναν Αμερικανό οικονομικό διευθυντή ονόματι Τζον Μπράιαν.
Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έδειχναν τον Μπράιαν να της γλείφει ακόμα
και τις πατούσες και σίγουρα δεν βοήθησε καθόλου το γεγονός ότι η «Φέργκι»
ήταν η δούκισσα της Υόρκης και σύζυγος του πρίγκιπα 'Αντριου!

Με τη φωτογρα­φία να φιγουράρει σε κάθε εφημερίδα του πλανήτη, η Φέργκιουσον άγγιξε πάτο και 4 χρόνια αργότερα πήρε τελικά διαζύγιο από τον πρίγκιπα. Δεν είχε πει όμως
τον τελευταίο λόγο και μία δεκαετία αργότερα πούλησε πληροφορίες και ντοκου­μέντα για τη ζωή στο Μπάκιγχαμ έναντι 500.000 λιρών. Φαίνεται πάντως πως δεν
γνώριζε ότι ο αγοραστής ήταν δημοσιογράφος, ο οποίος μέσα στο τσουνάμι των
αποκαλύψεων δημοσίευσε και ένα βίντεο που την έδειχνε να τσεπώνει 40.000
λίρες προκαταβολή. Η ίδια ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, βγήκε στην 'Οπρα και είδε μαγι­κά τα παιδικά βιβλία που είχε γράψει να πουλούν τρελά... Φυσικά και μετά το σκάνδαλο η Ελισάβετ της αφαίρεσε τον τίτλο της δούκισσας.

Η αδελφή Ελισάβετ και ο παντρεμένος εραστής

Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα είχε αφιερώσει πολλές στιγμές πάθους στο βασιλικό αξιωματούχο Πίτερ Τάουσεντ, με αποτέλεσμα οι δυο τους να ερωτευτούν. Ο Πί­τερ, όμως, ήταν παντρεμένος, οπότε η ερωτική τους ιστορία σταμάτησε να θεω­ρείται σκάνδαλο όταν εκείνος χώρισε τη γυναίκα του το 1953 και έκανε πρόταση στην πριγκίπισσα.Τ ο ζευγά­ρι διέλυσε τους βασιλικούς του αρραβώνες δύο χρόνια αργότερα.

Η tοpless φωτογραφία της Κέιτ

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκαναν διακοπές στη Γαλλία, όταν διαπίστωσαν ότι έναδ φωτογράφος είχε φωτογραφίες από ιδιωτικές στιγμές της πριγκίπισσας. Το Μπάκιγχαμ εναντιώθηκε στο φωτογράφο και το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, καθώς επρόκειτο για φωτο­γραφικό υλικό που διέρρευσε από ιδιωτικές στιγμές.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, ο φακός έχει καταγράψει μάλιστα τη δούκισσα του Κέμπριτζ και σε μια φωτογραφία τύπου Μέρλιν Μονρόε, όταν το φόρεμα της είχε σηκωθεί από τον πολύ αέρα. Το παλάτι δεν απάντησε ποτέ στην απόφαση να δημο­σιευτεί η φωτογραφία.

Ο Κάρολος, η Νταϊάνα, η αδερφή της και η Καμίλα

Η μεγαλύτερη αδερφή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η λαίδη Σάρα ΜακΚόρκοντεϊλ, είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή μετά τα ραντεβου της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Η ίδια έβγαινε με τον πρίγκιπα τη δεκαετία του 70 και το ειδύλλιο τους έληξε όταν η Σάρα παραδέχτηκε ότι δεν θα παντρευόταν ποτέ τον Κάρολο.

Φυσικά, στην πορεία ήρθε ο γάμος και το διαζύγιο της Νταϊάνα με τον Κάρολο, με τη δήλωση της πρι­γκίπισσας της Ουαλίας «Σ' αυτόν το γάμο είμαστε τρεις», εννοώντας φυσικά τη σημερινή δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα. Στην ουσία Κάρολος και Καμίλα, που γνωρίστηκαν στα εφηβικά χρόνια τους, δεν χώρισαν ποτέ κι έτσι μετά από πολλά χρόνια παντρεύτηκαν με πολιτι­κό γάμο έπειτα από έγκριση που έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved