Αθηνά Ωνάση: Η «χρυσή» κληρονόμος αγόρασε για τα γενέθλιά της ακόμη ένα άλογο (photos)
VIP Life

Αθηνά Ωνάση: Η «χρυσή» κληρονόμος αγόρασε για τα γενέθλιά της ακόμη ένα άλογο (photos)

Την ώρα που ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, πόζαρε στον φακό φιλώντας τρυφερά στην κοιλιά την εγκυμονούσα σύζυγο του Ντενίζ Σεβέρο, η «χρυσή» κληρονόμος γιόρταζε τα γενέθλια της με την απόκτηση ακόμη ενός αλόγου!

Το εντυπωσιακό ζώο, το οποίο είναι εννέα ετών και ακούει στο όνομα Corelli de Mies, ήταν το δώρο του επιστήθιου φίλου της Αθηνάς Ζαν Τοπς για τα 35α γενέθλια της.

Το 2018 εγκρίθηκε ως επιβήτορας αναπαραγωγής, ενώ στα μέσα του περασμένου χρόνου πωλήθηκε στον Ζαν Τοπς και κατόπιν έφτασε στην εγγονή του Ελληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση.

Μαζί με αυτόν, ο αριθμός των αλόγων που εκτρέφει η Αθηνά στους στάβλους της στο Φαλκενσβάαρντ της Ολλανδίας φτάνει πλέον τα 24. Στην κορυφη των αγαπημένων αλόγων της, ωστόσο, παραμένει ο 14χρονος ΜΗS Going Global, ο οποίος αγοράστηκε τον Νοέμβριο του 2016 και εκείνη την εποχή θεωρούνταν ένα από τα δέκα καλύτερα άλογα στον κόσμο. Μάλιστα, είχε αγωνιστεί με τον Καναδό Γκρεγκ Πάτρικ Μπρόντερικ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η αγάπη που τρέφει η εγγονή του θρυλικού Αριστοτέλη για τα άλογα και την ιππασία είναι γνωστή. Αυτή την περίοδο έχει αρχίσει ετοιμασίες για το καθιερωμένο Athina Onassis Horse Show, που πλέον περιλαμβάνεται στο ετήσιο πρόγραμμα των Grand Prix της Longines.

Όπως αναφέρει η Espresso, φέτος έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Παμπελόν του Σεν Τρόπε από τις 28 έως τις 30 Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότεροι από 120 ιππείς θα λάβουν μέρος, ενώ το έπαθλο για τον μεγάλο νικητή έχει οριστεί στα 617.000 ευρώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved