Μαριάννα Γουλανδρή-Φίλιππος Λαιμός: Η επέτειος κι οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους
VIP Life

Μαριάννα Γουλανδρή-Φίλιππος Λαιμός: Η επέτειος κι οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Η Μαριάννα Γουλανδρή κι ο Φίλιππος Λαιμός έκλεισαν τρία χρόνια έγγαμου βίου.

Οι δυο τους δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Λονδίνο, ενώ όλοι είχαν κάνει λόγο για έναν εντυπωσιακό γάμο, ο οποίος δικαίως απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης και χαρακτηρίστηκε τότε wedding of the year!

Μάλιστα, έναν χρόνο μετά τον γάμο τους απέκτησαν και μια κορούλα, τη Χριστιάννα, η οποία συμπλήρωσε την ευτυχία τους στο μέγιστο.

«Θαυμάζω πολύ τον σύζυγο μου. Νομίζω ότι είναι το σπουδαιότερο πρόσωπο που γνωρίζω. Έχει καλό γούστο και πάντα του μιλώ για τις δημιουργίες μου με λεπτομέρειες. Μου σχεδίασε το πιο όμορφο δαχτυλίδι αρραβώνων, οπότε για μένα είναι και εκείνος ένας μυστικός σχεδιαστής κοσμημάτων. Η μητρότητα είναι ό,τι καλύτερο έχω βιώσει. Μου έχει διδάξει πολλά και με έχει αλλάξει προς το καλύτερο», είχε πει εκείνη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η Μαριάννα Γουλανδρή, με αφορμή την επέτειό τους, αποφάσισε να κοινοποιήσει δύο νέα στιγμιότυπα από τον γάμο τους, τα οποία μας άρεσαν πολύ. Όπως ήταν λογικό οι followers της άφησαν το like τους, ενώ ακόμη και επώνυμοι σχολίασαν τις λήψεις αυτές, όπως η Δούκισσα Νομικού για παράδειγμα!

Πάμε να δούμε τις εικόνες αυτές που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved