Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Όσα πρέπει να κάνουν για να απαλλαγούν από τα βασιλικά καθήκοντα
VIP Life

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Όσα πρέπει να κάνουν για να απαλλαγούν από τα βασιλικά καθήκοντα

O πρίγκιπας Harry κι η Meghan Markle έχουν ακόμη δρόμο για να σταματήσουν να έχουν καθήκοντα βασιλικού περιεχομένου.

Το παλάτι δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου με πληροφορίες για τη μετάβαση του ζευγαριού από πριγκιπικά μέλη σε κοινούς θνητούς, ενώ ακόμη δόθηκε κι η ημερομηνία επισημοποίησης του Megxit.

Η επίσημη μετάβαση ξεκινά στις 31 Μαρτίου, όπως και ένα είδος ετήσιας «αξιολόγησης», κατευθυνόμενης από το παλάτι για να σιγυρευτούν ότι οι νέες ρυθμίσεις θα είναι οκ και για τις δύο πλευρές.

Υποχρεώσεις και βασιλικοί τίτλοι

Οι δυο τους θα διατηρήσουν τους βασιλικούς τους τίτλους, ενώ το δελτίο τύπου του παλατιού λοιπόν, αναφέρει ότι δεν τους χάνουν, αλλά δε θα μπορούν να τους χρησιμοποιούν ενεργά σε επαγγελματικές τους κινήσεις.

Επιπλέον, δεν θα τους αφαιρεθούν ούτε οι πρόσθετοι τίτλοι τους: Κόμης και Κοντέσα του Dumbarton και Βαρόνος και Βαρόνη Kilkeel.

Καθορισμένες υποχρεώσεις και νέες βασιλικές δεσμεύσεις


Η επίσημη ημερομηνία «μετάβασής» τους στη νέα ζωή είναι προγραμματισμένη για την 31η Μαρτίου, οπότε το ζευγάρι έχει ακόμη πολλές βασιλικές υποχρεώσεις να εκπληρώσει.

Το παλάτι υποχρεώνει τον Harry να παρευρεθεί στα βραβεία Endeavour Fund, στο μουσικό φεστιβάλ Mountbatten, στα εγκαίνια του νέου μουσείου Silverstone Experience, αλλά και στην επανεγγραφή της επιτυχίας του Jon Bon Jovi «Unbroken» σε υποστήριξη του Ιδρύματος Games Invictus.

Η Meghan από την άλλη θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με μια εκδήλωση που θα ανακοινωθεί στις 8 Μαρτίου. Ακόμη, οι δυο τους θα επισκεφθούν το Westminster Abbey στις 9 Μαρτίου για την ημέρα της Κοινοπολιτείας προς υποστήριξη της βασίλισσας, όπως επίσης δεν θα λείψουν κι από τα επερχόμενα Invictus Games το Μάιο.

Επόμενη ανακοίνωση φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος και εκπροσώπηση

Επειδή οι δυο τους δε θα λειτουργούν πλέον ως εκπρόσωποι της βασίλισσας και της βρετανικής ηγεμονίας σε βασιλικά καθήκοντα, δε χρειάζονται το γραφείο τους στο Buckingham.

Στο μέλλον, απλώς θα εκπροσωπούνται από το προσωπικό των ιδρυμάτων στα οποία εμπλέκονται.

Επίσης, θα εργαστούν ενεργά για τη δημιουργία και λειτουργία μιας νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα συνεχίσουν να προωθούν στον κόσμο την Κοινοπολιτεία, την κοινωνία, και την ψυχική υγεία των νέων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved