Πως θα μείνετε αδύνατοι στην καραντίνα με τις δίαιτες του Hollywood (photos)
VIP Life

Πως θα μείνετε αδύνατοι στην καραντίνα με τις δίαιτες του Hollywood (photos)

Δίαιτα: Μένουμε σπίτι και μένουμε αδύνατοι με τις δοκιμασμένες απο αστέρες του Hollywood διατροφές!

Πολλές φορές ακούμε για νέα πλάνα διατροφής που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα, αλλά τις περισσότερες φορές είμαστε καχύποπτοι. Πέντε διαφορετικά προγράμματα έχουν όντως επιστημονική μελέτη να τα στηρίζει, όπως και αρκετους διάσημους οπαδούς.
Φυσικά, μπορείτε να τα εφαρμόσετε τις ημέρες της καραντίνας που διανύουμε για να χάσετε κιλά ή να διατηρήσετε το βάρος σας σταθερό.
Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα!

Δίαιτα Paleo

Αυτή η διατροφή βασίζεται στο ότι πρέπει να τρώμε όπως οι άνθρωποι της Παλαιολιθικής εποχής. Για παράδειγμα, τα δημητριακά είναι απαγορευμένα, όπως και τα γαλακτοκομικά, οι επεξεργασμένες τροφές, τα φασόλια και οι πατάτες. Αντιθέτως, δίνεται έμφαση στο κρέας, στο ψάρι και στα αυγά, αλλά και στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.


Σίγουρα, δεν είναι μια εύκολη διατροφή για κάποιον που δεν μπορεί να περιορίσει τους υδατάνθρακες, αλλά τα αποτελέσματά της μπορεί να είναι εντυπωσιακά. Μερικοί από τους διάσημους που την ακολουθούν είναι η τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους και η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ.

Weight Watchers

Το πρόγραμμα Weight Watchers λειτουργεί με ένα σύστημα πόντων, όπου κάθε τροφή αξίζει διαφορετικό αριθμό.
Είναι η λεγόμενη «δίαιτα των πόντων». Το όριο πόντων που μπορείτε να καταναλώσετε καθημερινά έχει να κάνει με την υγεία σας και το πόσα κιλά θέλετε να χάσετε. Οι ειδικοί λένε πως το πρόγραμμα είναι πολύ καλό από άποψη θρεπτικών συστατικών και εγκρίνεται από τους γιατρούς.


Μπορεί να μας βοηθήσει να εστιάσουμε περισσότερο στην ποιότητα των τροφών που καταναλώνουμε, παρά στο να μετράμε εμμονικά θερμίδες. Μερικοί διάσημοι υποστηρικτές αυτής της διατροφής είναι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μουσικός Τζένιφερ Χάντσον και η βραβευμένη κωμικος και συγγραφέας Τίνα Φέι.

Δίαιτα Dukan



Εδώ τα πράγματα γίνονται κάπως πολύπλοκα. Η δίαιτα Dukan είναι φτιαγμένη για άτομα που έχουν όντως πρόβλημα με το βάρος τους. Χωρίζεται σε τέσσερις φάσεις.
Πρώτη φάση: Για 2-7 ημέρες περιορίζουμε τα φαγητά και καταναλώνουμε μόνο πρωτεΐνη. Κρέας χωρίς λίπος, ψάρι και αυγά, όπως και άπαχα γαλακτοκομικά. Το τόφου είναι μια καλή επιλογή.

Δεύτερη φάση: Προσθέτουμε λαχανικά. Μπορείτε να εναλλάσετε μέρες λαχανικών και κρέατος ή να τα συνδυάζετε. Απαγορεύονται τα αμυλουχα λαχανικά, όπως οι πατάτες. Τα δημητριακά και τα όσπρια είναι επίσης απαγορευμένα, όπως και τα φρούτα.

Τρίτη φάση: Σιγά-σιγά αρχίζουμε να τρώμε και άλλες τροφές, χωρίς να το παρακάνουμε. Για παράδειγμα, μπορούμε να προσθέσουμε στη μέρα μας 2 φέτες ψωμί, 1 μερίδα φρούτων και τυριού. Για κάθε μισό κιλό που χάσαμε στην προηγούμενη φάση, τρώμε έτσι για 5 μέρες. Συνεπώς, αν χάσαμε 3 κιλά, μπορούμε να μείνουμε στην τρίτη φάση για 30 μέρες.

Τέταρτη φάση: Μπορούμε πάλι να τρώμε φυσιολογικά 6 μέρες την εβδομάδα, με μία μέρα όπως στην πρώτη φάση. Αυτή η διατροφή θέλει πολλή επιμονή. Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη δίαιτα είναι, κατάλληλη για άτομα που έχουν όντως πολλά περιττά κιλά να χάσουν. Ο ίδιος ο δημιουργός της δεν στηρίζει τη χρήση της για γρήγορο χάσιμο κιλών σε άτομα που δεν έχουν αντικειμενικά σοβαρό πρόβλημα. Παρ’ όλα αυτά, με μερικές παραλλαγές η Τζένιφερ Λόπεζ και το πάλαι ποτέ top model Ζιζέλ φαίνεται να διατηρούν τη γραμμή τους.

Διαλειμματική νηστεία

Αυτή η διατροφή μας επιτρέπει να τρώμε κανονικά για πέντε μέρες και στη συνέχεια κόβουμε τις θερμίδες μας στο 1/4 της κανονικής μας κατανάλωσης για δύο μέρες - δηλαδή, γύρω στις 500 θερμίδες για τις γυναίκες και 600 για τους άντρες.


Έχει γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς διατροφές τον τελευταίο χρόνο και υπάρχουν πολλά βιβλία μαγειρικής που θα σας επιτρέψουν να απολαμβάνετε το φαγητό, ακόμα και στις μέρες... νηστείας
Επιπλέον, υπάρχουν ιατρικές έρευνες που τη στηρίζουν.
Τη διαλειμματική νηστεία ακολουθούν μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως η Μπιγιονσέ και η Τζένιφερ Άνιστον. Υπάρχει μάλιστα και μια δημοφιλής παραλλαγή της: Τρώμε 8 ώρες το 24ωρο που θα επιλέξουμε εμείς και τις επόμενες 16 παραμένουμε χωρίς τροφή.

Δίαιτα Clean and Lean


Το κλειδί σε αυτή τη δίαιτα, που λατρεύουν η Ελ Μακφέρσον και ο ηθοποιός Χίου Γκραντ, είναι τα φρέσκα, μη επεξεργασμένα φαγητά, όσο πιο κοντά στη φυσική τους κατάσταση. Οι τεχνητές γεύσεις και τα συντηρητικά είναι απαγορευμένα, συνεπώς και οποιοδήποτε έτοιμο γεύμα.
Δεν υπάρχει ακριβώς κάποιο άλλο πλάνο, εκτός από την έμφαση στο να είναι αυτά που τρώμε όσο πιο φρέσκα και φυσικά γίνεται και να τρώμε αρκετες πρωτεΐνες, λιπαρά και λαχανικά.
Δεν χρειάζεται καν να κόψουμε τους υδατάνθρακες, καθώς το καστανό ρύζι η κινόα είναι πολύ καλές επιλογές. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ελέγχουμε το μέγεθος της μερίδας μας. θα λέγαμε πως αυτή η διατροφή έχει περισσότερο να κάνει με το να μάθουμε στον εαυτό μας την αξία της σωστής διατροφής, που θα μας γεμίσει με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και θα διώξει τις τοξίνες από τον οργανισμό μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved