Η κατάρα των Κένεντι συνεχίζεται - Τι συνέβη αυτή τη φορά;
VIP Life

Η κατάρα των Κένεντι συνεχίζεται - Τι συνέβη αυτή τη φορά;

Αυτή η οικογένεια δεν λέει να ησυχάσει.

Τι ακριβώς συνέβη όμως αυτή τη φορά;
Δύο μέλη της οικογένειας Κένεντι, η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο μικρός της γιος, αγνοούνται από την Πέμπτη μετά από μια διαδρομή τους με κανό.
Η Μέιβ Κένεντι Μακκίν, 40 χρονών και ο γιος της Γκιντεόν, 8 χρονών, δεν επέστρεψαν την Πέμπτη από ένα ταξίδι τους στο Τσέζαπικ Μπέι, δήλωσε ο Χόγκαν, ανακοινώνοντας τα «άσχημα νέα» στους δημοσιογράφους.

«Διεξάγονται εντατικές έρευνες από το βράδυ της Πέμπτης από την αστυνομία, την ακτοφυλακή και την πυροσβεστική», τόνισε, ωστόσο 26 ώρες αργότερα η έρευνα ανεστάλη.

«Ήταν μια δύσκολη υπόθεση και ακόμη πιο δύσκολη η λήψη απόφασης για την αναστολή της αναζήτησης», δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του Μέριλαντ Μάθιου Φάιν, αργά το βράδυ της Παρασκευής.
«Τα πληρώματα και οι συνεργάτες μας έκαναν ό, τι μπορούσαν για να τα βρουν. Έχουμε ενημερώσει την οικογένεια για κάθε βήμα κατά τη διάρκεια της αναζήτησης και οι σκέψεις μας είναι μαζί τους απόψε».

Η πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας Άνι Άρουντελ τόνισε ότι έλαβε κλήση την Πέμπτη περίπου στις 16:30 τοπική ώρα, με αναφορά για δύο ανθρώπους σε ένα μικρό κανό ή καγιάκ στο Τσέζαπικ Μπέι. Διασώστες έφτασαν στην περιοχή και ξεκίνησαν οι έρευνες. Περίπου στις 19:00, τοπική ώρα, βρέθηκαν το καγιάκ και κουπιά, αλλά όχι οι αγνοούμενοι, ανέφερε η υπηρεσία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved