Η Μαρί Σαντάλ φτιάχνει μόνη της αντισηπτικό και μας δείχνει τον τρόπο (Photos)
VIP Life

Η Μαρί Σαντάλ φτιάχνει μόνη της αντισηπτικό και μας δείχνει τον τρόπο (Photos)

Μία από τις πόλεις που έχουν πληγεί σφοδρά είναι η μητρόπολη των μητροπόλεων, η Νέα Υόρκη.

H απόκοσμη εικόνα των έρημων δρόμων στο κέντρο του Μανχάταν θυμίζει σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας, ενώ οι ουρανοξύστες υψώνονται πιο επιβλητικοί από ποτέ.

Έχοντας πλέον εγκαταλείψει το Λονδίνο, η Μαρί-Σαντάλ και ο Παύλος είναι εγκατεστημένοι εκεί. Η σύζυγος του πρωτότοκου γιου του Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας -επιτυχημένη επιχειρηματίας, συγγραφέας και ενεργό μέλος της social life σε Ευρώπη και Αμερική- από την πρώτη στιγμή ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών.

Αν και συνηθισμένη να ταξιδεύει και να κινείται συνεχώς δίνοντας το «παρών» από εκδηλώσεις βασιλικών οίκων μέχρι επιδείξεις μόδας μεγάλων οίκων, τηρεί το #stayhome ευλαβικά, ειδικά μετά και τις νέες οδηγίες του Ντόναλντ Τραμπ.

Πρόσφατα η Μαρί Σαντάλ μέσα από τη σελίδα της στο Instagram μάς έδειξε πώς να φτιάξουμε τα δικά μας αντισηπτικά!

«Στη Νέα Υόρκη όπου ζούμε τα αντισηπτικά χεριών ήταν ία πρώτα που εξαφανίστηκαν από τα ράφια των καταστημάτων. Αγόρασα λοιπόν είκοσι μπουκάλια βαποριζατέρ και τα γέμισα με 80% στεαρυλική αλκοόλη, λίγο νερό και αιθέριο έλαιο. Επέλεξα το λάδι λεβάντας. Δύο ή τρεις σταγόνες αρκούν. Τα έχω συνεχώς μαζί μου και ψεκάζω κάθε επιφάνεια, όπως τα χερούλια από κάθε πόρτα.

Έμαθα, επίσης, σε κάθε μέλος της οικογένειας να έχει ένα τέτοιο αντισηπτικό μαζί του. Είμαι εξάλλου αρκετά αυστηρή στην οδηγία #stayhome. Οφείλουμε να σεβαστούμε αυτό που οι κυβερνήσεις ζητούν να κάνουμε. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι υπάρχει ένας εχθρός εκεί έξω, αόρατος και πολύ επικίνδυνος», αποκαλύπτει η ίδια στο περιοδικό Gala.

https://www.instagram.com/p/B9wpNbpHuhD
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved