Μαρί Σαντάλ: H καθημερινότητα με τα παιδιά της στην καραντίνα και ο ρόλος της ως μητέρα (photos)
VIP Life

Μαρί Σαντάλ: H καθημερινότητα με τα παιδιά της στην καραντίνα και ο ρόλος της ως μητέρα (photos)

Αν και συνηθισμένη να ταξιδεύει και να κινείται συνεχώς δίνοντας το «παρών» από εκδηλώσεις βασιλικών οίκων μέχρι επιδείξεις μόδας μεγάλων οίκων, η Μαρί Σαντάλ τηρεί το #stayhome ευλαβικά, ειδικά μετά και τις νέες οδηγίες του Ντόναλντ Τραμπ.

Διαθέτοντας την business oriented νοοτροπία των Μίλερ, η Μαρί-Σαντάλ ακροβατεί επιτυχώς ανάμεσα στον τριπλό ρόλο της συζύγου, της μητέρας και της business woman και με αξιοζήλευτη ευρηματικότητα μετατρέπει την αναγκαστική παύση δραστηριοτήτων λόγω της καραντίνας σε δημιουργικότητα.

Έχετε κάποιες προτάσεις για το πώς θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ημέρες της αναγκαστικής καραντίνας;

«Τα παιδιά χρειάζονται τη ρουτίνα και όταν τους θέτουμε τους κανόνες από πολύ μικρή ηλικία νιώθουν ότι υπάρχει σταθερότητα και όρια, πράγμα απαραίτητο ούτως ή άλλως, πόσο μάλλον σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Επιπλέον, θα πρέπει να τους προσφέρουμε την αίσθηση της ηρεμίας. Τα παιδιά μέσα στην καθημερινότητα τους έχουν τα δικά τους ευχάριστα διαλείμματα και τις δραστηριότητές τους. Ο Αριστείδης, ο μικρότερος γιος μου, απολαμβάνει παιχνίδια που κρατούν το ενδιαφέρον του αμείωτο. Ο Τίνο γράφει μουσική, η Ολυμπία μαθαίνει ελληνικά, εγώ ζωγραφίζω και μαθαίνω στα παιδιά και τα ξαδέρφια τους πώς να μαγειρεύουν. Ο Αχιλλέας, που θέλει να γίνει ηθοποιός, κάνει μάθημα στο FaceTime με τον καθηγητή της υποκριτικής. Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό με θετικό τρόπο. Κρατήστε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα περισσότερο από ποτέ και θυμηθείτε αυτούς που ζουν μόνοι. Το πιο σημαντικό είναι να απλώσουμε το χέρι μας στον συνάνθρωπο, να ενδιαφερθούμε»


Ποια η καθημερινότητα σας μετά την επέλαση του κορωνοϊού;

«Πριν συμβεί όλο αυτό, η ημέρα μου ήταν εντελώς διαφορετική. Τηρούσα ευλαβικά ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα: Πρωινό σας 7.00, τρέξιμο στο σχολείο με τον Αριστείδη, μια βόλτα στο πάρκο με τον σκύλο και μετά γραφείο. Τώρα είμαστε όλοι αποκλεισμένοι στο σπίτι προσαρμόζοντας διαφορετικά την ημερήσια διάταξη. Ο Τίνο και ο Αχιλλέας, οι οποίοι είναι φοιτητές σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, μυούνται στην ψηφιακή εκπαίδευση, ενώ οι μικρότεροι, ο Οδυσσέας και ο Αριστείδης, παρακολουθούν επίσης τα online μαθήματα του σχολείου τους και τα πάνε πολύ καλά. Απαιτείται από όλους μας προσαρμογή, αλλά θα τα καταφέρουμε. Είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι. Εγώ, από την άλλη, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τηρήσω το παλιό μου επαγγελματικό πρόγραμμα, ανταλλάσσοντας e-mails με την ομάδα μου στην εταιρεία. Είναι όλοι στο σπίτι και εργάζονται τρεις φορές την εβδομάδα. Η Ολυμπία με βάζει σε καθημερινή ρουτίνα γυμναστικής. Μετά βοηθάω στα μαθήματα και μαγειρεύου¬με όλοι μαζί. Προσπαθούμε να είμαστε ασφαλείς. Είναι περίεργο το πόσο άλλαξε ο κόσμος μέσα σε έναν μήνα»


Τι ρόλο έχει παίξει η μητρότητα στη ζωή της;


« Σε μια εποχή υψηλών απαιτήσεων όπου όλοι τρέχουμε συνεχώς διεκπεραιώνοντας υποχρεώσεις είναι σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο για την οικογένεια. Να είμαστε όλοι μαζί, αλλά και να αφιερώνουμε χρόνο στα παιδιά μας - και μάλιστα στο καθένα ξεχωριστά. Το να γνωρίζεις την ιδιοσυγκρασία κάθε παιδιού είναι θεμελιώδες καθώς σε βοηθάει να αποκτήσεις μια ιδιαίτερη σχέση με το καθένα. Το χτίσιμο της καριέρας και της επιχείρησής μου είναι σίγουρα σημαντικό. Το ότι είμαι μητέρα, όμως, είναι αυτό που μου προσφέρει πληρότητα. Είναι η πιο εκπληκτική ενασχόληση της ζωής μου», εξομολογείται η ίδια στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved