Μανώλης Τσαλδάρης-Μιχάλης Μανιάτης: Στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο του «Πες το και θα γίνει»
VIP Life

Μανώλης Τσαλδάρης-Μιχάλης Μανιάτης: Στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο του «Πες το και θα γίνει»

Ο Μανώλης Τσαλδάρης της Water Fresh και ο σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Μανιάτης ενίσχυσαν οικονομικά το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» για τη στήριξη των Ελληνικών Νοσοκομείων.

H Waterfresh, εταιρεία του Μανώλη Τσαλδάρη, δραστηριοποιείται δυναμικά στην εμπορία και διανομή εμφιαλωμένων νερών, ψυκτών νερού καθώς και φιλτράνσεις.

Διαθέτοντας μια γκάμα από προϊόντα των καλύτερα εμφιαλωμένων νερών και ψυκτών νερού, είναι η μόνη εταιρεία που παρέχει δωρεάν ψύκτη νερού χωρίς καμία υποχρέωση στην κατανάλωση απολαμβάνοντας την καλύτερη ποιότητα νερού στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Ειδικά διαμορφωμένα οχήματα για μεταφορές εμφιαλωμένου νερού καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό για τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη. Βρείτε την εταιρεία Waterfresh στην οδό Παντελή Νικολαϊδη 18-20, Άγιος Ιωάννης Ρέντης και στο τηλέφωνο 210 4913132.

Ο Μιχάλης Μανιάτης με σπουδές στην ιστορία της τέχνης με ειδικότητα την ιστορία του ενδύματος στην Ισπανία και με προϋπηρεσία στον οίκο LANVIN PARIS διαπρέπει στην Ελληνική μόδα. Παρουσιάζοντας τις συλλογές του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Μιχάλης Μανιάτης δίνει έμφαση στην ποιότητα και στο καλό γούστο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved