Meghan Markle - πρίγκιπας Harry: Έτοιμοι να αποκτήσουν δεύτερο παιδί; Όλη η αλήθεια (Photos)
VIP Life

Meghan Markle - πρίγκιπας Harry: Έτοιμοι να αποκτήσουν δεύτερο παιδί; Όλη η αλήθεια (Photos)

Δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν που είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry σκεφτόντουσαν να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Μετά το γάμο τους δημοσίευμα του Globe είχε αναφέρει πως το ζευγάρι είχε ήδη κινήσει τις διαδικασίες και είχε υιοθετήσει ένα παιδί από την Αφρική, κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ.

«Το να υιοθετήσει ένα παιδί από την Αφρική ο Harry θα ήταν ο μεγαλύτερος φόρος τιμής στη μητέρα του Diana, η οποία είχε κάνει σκοπό της ζωής της να βοηθήσει τα παιδιά της Agnola. Το ίδιο ισχύει και για τη Meghan, η οποία είναι μιγάδα, θα ήταν τιμή να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο την κληρονομιά της μητέρας της Doria», ανέφερε η πηγή που είχε κάνει την αποκάλυψη τότε.

Παρότι το ζήτημα έχει έρθει έντονα στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό, το ενδεχόμενο υιοθεσίας προς το παρόν τουλάχιστον δεν υφίσταται.

Το Gossip Cop συγκεκριμένα, αναφέρει πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα και ότι μπορεί μεν το ζευγάρι να θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά του, αλλά σ’ αυτή τη φάση δεν σκέφτεται να υιοθετήσει παιδί.

Οι Sussexes έχουν βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο έντονης φημολογίας, γεγονός που τελικά τους οδήγησε και στο να απομακρυνθούν από τη βασιλική οικογένεια. Ελπίζουν πως η ζωή τους στην Αμερική θα είναι πιο ήρεμη και πως τα tabloids θα πάψουν να τους καταδιώκουν με τόσο μεγάλη μανία, μιας και δεν θα είναι πλέον senior μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το ζευγάρι πλέον θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι αν ποτέ προκύψει ένα τέτοιο ζήτημα, είναι βέβαιο πως θα το ανακοινώσει με το δικό του τρόπο.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved