Χρουσαλά – Πατίτσας: Ο κορονοϊός έφερε αναβολή στα σχέδια τους! Το glam party που ακύρωσαν (photos)
VIP Life

Χρουσαλά – Πατίτσας: Ο κορονοϊός έφερε αναβολή στα σχέδια τους! Το glam party που ακύρωσαν (photos)

Ο κορονοϊός έφερε αναβολή στα σχέδια τους.

Στα καλοκαιρινά κοσμικά καλέσματα -γάμοι, πάρτι και εγκαίνια- που αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού περιλαμβάνεται και η πρόσκληση του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα και της συζύγου του Μαριέττας Χρουσαλά για το glam party που ετοίμαζαν στις αρχές Ιουνίου στη Μύκονο με αφορμή την επέτειο των γάμων τους.


Το ευτυχισμένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε στις 5 Ιουνίου 2010 στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι με ένα χολιγουντιανών προδιαγραφών πάρτι, σχεδίαζε να γιορτάζει, σύμφωνα με πληροφορίες της espresso, την επέτειό του, σε ξενοδοχείο στην παραλία του Ορνού.

Κότερα, βεγγαλικά και χορός θα έκαναν τη βραδιά για τους 100 εκλεκτούς καλεσμένους τους μοναδική, αλλά δυστυχώς ο κορονοϊός χάλασε τα σχέδιά τους.

Πέρυσι πάντως είχαν βαφτίσει, χωρίς φλας και κοσμικότητες, τον γιο τους Κωνσταντίνο στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Άγιος Ιωάννης.

Ευτυχώς ο εφοπλιστής και η ωραία Μαριέττα με τα παιδιά τους πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το Μαϊάμι πριν από την εξάπλωση της πανδημίας, περνώντας την καραντίνα στη βίλα τους στη Γλυφάδα.

Αν και το glam party ακυρώθηκε, η Μαριέττα Χρουσαλά δεν το βάζει κάτω, ενώ έχει έτοιμη τη νέα κολεξιόν της με σανδάλια για το καλοκαίρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved