Meghan Markle: Η «ξυπόλητη πριγκίπισσα» και οι απίστευτες ιδιοτροπίες της (photos)
VIP Life

Meghan Markle: Η «ξυπόλητη πριγκίπισσα» και οι απίστευτες ιδιοτροπίες της (photos)

«Πριγκίπισσα» αποκαλούσαν ανέκαθεν τη Meghan Markle οι συνεργάτες της, εξαιτίας της «δύσκολης» και «απαιτη­τικής» συμπεριφοράς της στα τηλεοπτικά πλατό.

Επαγγελματίας κάμεραμαν, που είχε συνεργαστεί μαζί της κατά το παρελθόν, αποκαλύ­πτει ανώνυμα στην «Daily Mail» πως όταν έσβηναν οι κάμερες η Μαρκλ δεν ήταν και ο πιο φι­λικός άνθρωπος στον κόσμο, ενώ μιλάει και για την παραξε­νιά της να απαγορεύει πλάνα στις πατούσες της.

«Είχε πολλές απαιτήσεις και ήταν αγενής» αναφέρει ο κάμεραμαν, που είχε συνεργα­στεί μαζί της σε διαφημιστικό στο Τορόντο, όταν ακόμα εκεί­νη πρωταγωνιστούσε στην τη­λεοπτική σειρά «Suits». «Ο κό­σμος με είχε προειδοποιήσει ότι είναι δύσκολη. Την αποκαλού­σαν πριγκίπισσα. Από τη στιγμή που έφτασε συμπεριφερόταν σαν ντίβα. Ήταν η συμπεριφο­ρά της, ο τρόπος που μιλούσε στους άλλους, οι κανόνες που έθετε» αναφέρει ο κάμεραμαν.

Με συνοδεία

Όπως εξηγεί, η Μαρκλ, η οποία δεν είχε ξεκινήσει ακόμα να βγαίνει με τον Χάρι, ήρθε με συ­νοδεία συνεργατών της και μακρά λίστα απαιτήσεων, καθώς ήθελε να περάσουν όλα από τη δική της έγκριση. «Το κορίτσι ήταν εύκολο στο γύρισμα. Μό­λις άκουγε “πάμε” ήξερε να κά­νει τη δουλειά του.

Όταν έσβη­σε η κάμερα, δεν ήταν και το πιο φιλικό άτομο. Είχε όλες αυ­τές τις απαιτήσεις: ήθελε συγκε­κριμένο τύπο λουλουδιών, συγκεκριμένη μάρκα σαμπάνιας για το γύρισμα, απαγόρευε τις φωτογραφίες όσο βαφόταν» αποκαλύπτει, προσθέτοντας ότι μαζί με την ομάδα που τη συνόδευε έμοιαζαν με «κλί­κα», που κοίταζε τους άλλους και γέλαγε.

Όταν μάλιστα ένας συνερ­γάτης του τόλμησε να κάνει πλάνο στις πατούσες της, για τις οποίες έχει κόμπλεξ, τον κοίτα­ξε και του είπε απαξιωτικά: «Τι στο δ.. .ο κάνεις; Τελείωσες για σήμερα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved